Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bartje e Kufomave në Shqipëri

Bartje e kufomave në Shqipëri në përgjithsi është një shqetësim për ju, prandaj ne jemi këtu për t’ju ndihmuar. Në përgjithësi, ne fillojmë me një konsultim gjithëpërfshirës, në mënyrë që të mund të planifikojmë transportin optimal bazuar në dëshirat dhe pritjet e kostos.
Pastaj ne kujdesemi për të gjitha dokumentet e nevojshme – certifikatën e vdekjes nga spitali, certifikatën e vdekjes, certifikatën e transferimit etj.
Me kërkesë organizojmë ritualet e përshtatshme fetare dhe transportimin në shtëpi së pari dhe pastaj në varreza.

Bartje e Kufomave në Shqipëri

Përvoja e këtij Profesioni na bëri që të jemi gjithmonë të gatshëm, afër dhe ne sherbimin tuaj! Ne do t’ju tregojmë se çfarë duhet të bëni dhe do mundësojmë dokumentacionin e nevojshëm për ju.
Humbja e jetës së të afërmit është një përvojë tronditëse, e veçanërisht kur kjo vdekje ndodh në një vend të huaj, e që përkeqësohet dhe rëndohet së tepermi nga çështja e transportit të kufomës për në atdhe.
Ne kryejmë transportin e kufomës me makina speciale të pajisura me klimatizues dhe mjete të posaçme për këtë shërbim.

Çfarë duhet të bëni në një situatë hidhërimi?

Ne ju shpjegojmë çfarë masash dhe proçedurash duhet të keni parasysh gjatë përgaditjes së transportit të kufomës për në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Shqipëri….etj.
Në rastin e vdekjes, është një situatë e vështirë për të gjithë të afërmit.
Na telefononi menjëherë, ne jemi në dispozicion 24 orë, kështu që ne mund t’ju ndihmojmë me këshilla.

Arsyeja pse ju duhet të besoni tek ne

Për t’ia mundësuar të ndjerin pushimin e përjetshëm në tokën e vetë, ne kemi skuadra të trajnuar mirë, të cilët kujdesen për çdo gjë në një mënyrë të vëmendshme dhe profesionale.
Përvoja shumëvjeçare me kompanin tonë do të sigurojë që ne do t’i plotësojmë kërkesat dhe nevojat tuaja.
Menjëherë pas ikjes të më të dashurit tuaj familjarët kërkojnë me çfarë ta sigurojnë transportin në vendin e lindjes. Ne jemi në gjendje si kompani të bëjm me makinë dhe Aeroplan.
Jemi Në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Pa Marë Parasysh Festat Apo Fundjavën.
Nëse vendosni për ne. Ne kujdesemi për gjithçka tjetër në një marrëveshje besimi në mes nesh. Përveç transportit, bartjes dhe riatdhesimit, bëjmë të gjitha procedurat rituale.
Ne organizojmë ritualet e kërkuara fetare. Përgatitjet e varrimit dhe ceremonitë e varrimit dhe natyrisht gjithashtu ju sigurojm imamin-Hoxhën për ju.
Sherbimet tona lehtesojnë shqetesimet tuaja. Ajo se çfarë duhet të bëni është vetëm të na kontaktoni.
Gjermani: +49174 1006637
Zyra: +49 95746544635

Leave a comment

6 + 19 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637