Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transporti i Kufomave nga Gjermania

Transporti i Kufomave nga Gjermania

Bartja e të ndjerit nga shteti Gjerman?

Edhe pse Gjermania është bërë shtëpia e dytë për shumicën e popullatës, dëshira e çdo mërgimtari është që pushimin e përjetshëm ta kaloj në tokën e vet amtare ku janë të varrosur të afërmit e tyre. Transporti i Kufomave nga Gjermania
Nëse një person i cili vdes në Gjermani Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme.
Ne ju garantojm procedura të pakomplikuara dhe para së gjithash, ne organizojmë shpejt bartjen e kufomave, në mënyrë që ju të mos të mbeteni të kufizuar nga procedurat të cilat janë prezentë.
Kompani Funerali-Elezi! Riatdhesimet prej shteteve Europiane
Vepron me profesionalizëm në transportin e të ndjerit nga vendet Europiane për në atdhe në çdo cep të Shqiperisë, Kosovës, Kosovës Lindore, Malit të Zi…etj.
Me një staf të kualifikuar dhe me makina speciale për kufoma, transportojmë të vdekurin sa më shpejtë që të jetë e mundur.

PËRSE ME NE!? Transporti i Kufomave nga Gjermania

Nëse vendosni për ne, ne kujdesemi për gjithçka tjetër në një marrëveshje besimi në mes nesh. Përveç transportit, bartjes dhe riatdhesimit, bëjmë të gjitha procedurat rituale.
Ne organizojmë ritualet e kërkuara fetare, përgatitjet e varrimit dhe ceremonitë e varrimit dhe natyrisht gjithashtu ju sigurojm imamin-Hoxhën për ju. Transporti i Kufomave nga Gjermania
Për tja mundësuar të ndjerin pushimin e përjetshëm në tokën e vetë. Ne kemi skuadra të trajnuar mirë, të cilët kujdesen për çdo gjë në një mënyrë të vëmendshme dhe profesionale.
Përvoja shumëvjeçare me kompanin tonë do të sigurojë që ne do t’i plotësojmë kërkesat dhe nevojat tuaja.
Menjëherë pas ikjes të më të dashurit tuaj familjarët kërkojn me çfarë ta sigurojnë transportin në vendin e lindjes. Ne jemi në gjendje si kompani të bëjm me makinë dhe Aeroplan.

Riatdhesimet prej shteteve Europiane!?

Në distanca të gjata ose kur bëhet fjalë për përmbushjen e afateve të caktuara. Bartja e kufomave me aeroplan është alternativa më e shpejtë dhe më e sigurt për ju. Transporti i Kufomave nga Gjermania
Ndërsa arritja e funeralit ne ju sigurojm që i ndjeri të mbërrijë në kohë dhe në mënyrë të sigurt në vendin e varrimit. Në përputhje me të gjitha standardet dhe kërkesat e zbatueshme. Formularët, dokumentet shoqëruese.
Ekspertët e Kompanis Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.

Me Kompaninë Funerali Elezi ne ofrojmë dy forma të bartjes së kufomës: Transporti i Kufomave nga Gjermania

1- Me makinë dhe
2- Me aeroplan. Transporti i Kufomave nga Gjermania
Sigurisht, automjetet tona përdoren ekskluzivisht për bartjen e kufomës. Ata janë në gjendje shumë të mirë teknike. Kanë një pamje fisnike dhe diskrete dhe sigurojnë me punonjësit tanë fleksibël. Të trajnuar që i vdekuri të transportohet në mënyrë të sigurt.
Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.
Funerali “Elezi” do të gjejë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

3 × 4 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637