Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transporti i Kufomave nga Belgjika

Transporti i Kufomave nga Belgjika

Shpesh është një nga dëshirat e fundit të anëtarëve të familjes të varrosen në varrezat e fshatit afër shtëpisë ku janë të varrosur prindërit, anëtarët e familjes dhe miqtë dhe atje ju doni të gjeni paqen e tij të fundit.

Transferimi i të ndjerit nga Belgjika!?

Edhe në Belgjikë jeton një numër i madhë të banorve nga vendet e ndryshme të Ballkanit. Në të dyja pjesët franceze dhe holandeze shumë prej tyre kanë jetuar për dekada, shumë prej të cilëve kanë lënë atdheun për një sërë arsyesh dhe kanë gjetur jetesën e tyre dhe miqtë e rinj në Belgjikë.
Sidoqoftë, ende kanë dëshirë të bashkohen para dhe pas vdekjes me të dashurit e tyre. Ne do të marrim përsipër riatdhesimin e nevojshëm, duke përfshirë të gjitha formalitetet e nevojshme dhe procedurave administrative për ju.
Asgjë nuk i mbetet rastësisë, ne jemi me përvojë në trajtimin e rasteve si dhe në marrjen e çertifikatave apo edhe në përmbushjen e rregullave doganore. Transporti i Kufomave nga Belgjika nga kompania e Funeralit Elezi.
Na kontaktoni në zyrat tona dhe ne do ti përbushemi të gjitha kërkesat që ju nevojiten.

Çfarë dokumentash duhen për transportin e të ndjerit nga një vend i Bashkimit Europian për në vendlindje/atdhe?

• Çertifikata e vdekjes / pasaporta origjinale.
• Një dokument personal për vendet e huaja.
• Dhe fletëlëshimi.
Për organizim e funeralit kërkohet nga familjarët
• Çertifikata e vdekjes.
• Letërnjoftimi ose pasaporta e të ndjerit. Transporti i Kufomave nga Belgjika
Ju mund të telefononi zyrat tona në Maintal Str 1, Michelau in Oberfranken, Germany, gjatë tërë kohës. Sigurisht që mund të na kontaktoni edhe përmes faqes sonë të internetit ose në e-mail adresën. Informacione të mëtejshme mund të gjenden edhe në faqen tonë të Facebook.
Çfarë këshillohet të bëhet në rast vdekje?
Rast vdekje në shtëpi:
Së pari thirrni mjekun familjar, dhe ai do të lëshojë dokumentin si Çertifikata e vdekjes e cila nevojitet për bartjen e kufomës.

Rast vdekje në spital – Transporti i Kufomave nga Belgjika!?

Kërkoni Çertifikatën e vdekjes, dokument i cili lëshohet nga spitali menjëher pasi të lajmrohet se i ndjeri nuk është më në mesin tuaj familjar.
Pastaj na kontaktoni në çdo kohë të ditës apo natës ne jemi të gatshëm për ju në raste të vdekjes dhe kujdesemi për gjithçka që keni nevojë.
Kompania Funerali-Elezi organizon funerale dhe restaurime profesionale, të besueshme, si dhe bartjen dhe riatdhesime – duke përfshirë të gjitha transportet dhe formalitetet e nevojshme.
Me ndihmën dhe suportin tonë, humbja juaj është në duar të sigurta!
Funerali “Elezi” do të gjejë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

one + 19 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637