Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport i kufomave nga Zvicra për në Shqipëri Si një shërbim profesional i transportit të kufomës, ne i kushtojmë rëndësi të madhe përputhjes me vlerat e ndryshme kulturore dhe fetare. Ndër të…

Transport i kufomave nga Zvicra për në Kosovë Dëshironi të plotësoni dëshirën e fundit të të dashurit tuaj që të varroset në vendin e tij? Ju nuk jeni të sigurt se cilat rregulla ligjore duhet të…

Transport i kufomave nga Zvicra për në Maqedoni Falë rrjetit tonë në gjithë Zvicrën, ne jemi shoqëruesi juaj kompetent dhe partneri konfidencial në kohë të vështira. Një familjar vdes në Zvicer dhe vorrimi…

Transport i kufomave nga Zvicra për në Mal të Zi Riatdhesimi i personave të vdekur nga gjitha anët e Zvicrës për në Mal të Zi kërkon permbajte në rregullat ndërkombëtare. Këto përfshijnë dokumente të ndryshme…

Transport i kufomave nga Zvicra për në Luginën e Preshevës Për vite me radhë bashkëpunojmë me institucione fetare nga mbarë Zvicra dhe mbështesim riatdhesimin e personave të vdekur nga gjitha anët e Zvicrrës për në Luginën…

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637