Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Funeral Transport

Për t’ia mundësuar të ndjerit pushimin e përjetshëm në tokën e vetë, ne kemi skuadra të trajnuar mirë, të cilët kujdesen për çdo gjë në një mënyrë të vëmendshme dhe profesionale. Bisedoni me ne dhe na tregoni kërkesat tuaja ne do të bëjmë çmos për t’i përmbushur ato në mënyrën më të mirë të mundshme. Ne do të bëjmë të mundur transport funerali për të gjithë vendet e Europës.

Funeral Transport

Nëse keni humbur një familjar apo mik dhe keni pasur një kërkesë nga i ndjeri që të varroset në atdheun e vetë, ne mund t’ju ndihmojmë në përmbushjen e kërkesës e të ndjerit.
Ne kujdesemi për të gjitha formalitetet dhe për ta sjellë të vdekurin në mënyrë të sigurtë dhe të shpejtë në vendin ku dëshironi ju. Ne organizojmë funeral transport në të gjithë Europën për ju.

Transport internacional ambulance

Ne nuk organizojmë vetëm transport funerali për ju por edhe transport ambulance.
Duke vepruar kështu, ne marrim parasysh nevojat formale, si dhe kërkesat tuaja personale.
Në shërbimin tuaj 24/7:
📞+49 174 1006637
📞+355 68 200 0023
Ne jemi të specializuar në ofrimin e shërbimeve profesionale, të shpejta dhe korrekte:
– Transferim pacientesh nga Shqiperia në drejtim të gjithë Europës dhe anasjelltas.
– Chartera , (mjekësor) në çdo kohë. Kemi akses të plotë në dërgimin e pacientëve në spitalet më të mira Turke.
– 3 ambulanca reanimacion.
– Bashkëpunim me spitalet më të mira në vend

Transport funerali për në atdhe

Transporti funerali në atdhe është misioni ynë. Ne ofrojmë të gjitha proçedurat e nevojshme nga të gjitha vendet e BE.
Kompania Funerali-Elezi është aty për ju, dhe do të bëjmë gjithçka për të siguruar që bartja e funeralit të mund të kryhet shpejt dhe sigurtë në destinacionin e duhur.
Ne ju ndihmojmë që t’ju kompensohen shpenzimet nga shteti përkatës ku ju ka ndodhur fatkeqësia!
Do ju shpjegojmë cilat masa dhe formalitete duhet të keni parasysh gjat përgaditjes së transportit të kufomës për në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Shqipëri….etj.
Në rastin e vdekjes, është një situatë e vështirë për të gjithë të afërmit.

Çfarë ju ofrojmë ne?

Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
– Transport funerali,
– Rregullim i dokumentacioneve përkatëse,
– Organizim i Ritualeve dhe Arkivoleve sipas porosisë si dhe
– Shërbim Ambulance në të gjitha vendet e BE.
Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.
Jemi Në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Pa Marë Parasysh Festat Apo Fundjavën.
Shërbimet tona lehtesojnë shqetësimet tuaja. Ju duhet vetëm të kontaktoni me për transport funerali të të afërmve tuaj.
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

four × two =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637