Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Agjencia Mortore

Përse duhet te vendosni për ne në transportin e kufomave! 
Sepse Kompania Funerali-Elezi ka vite që vepron me profesionalizëm, falë një përvoje dhe një tradite të rrënjosur në kohë, kompania përfaqëson një garanci në shërbimet e varrimit, duke ofruar zgjidhje të sakta dhe të matura.
Cilat janë mënyrat e transportit i të ndjerit nga vendet Europiane? Agjencia Mortore
Kompania Funerali-Elezi bën të mundur bartjen dhe riatdhesimet nga e gjithë Evropa në vendet e Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, Malit të Zi, Bosnje-Hercegovinës, Kroacisë dhe Serbisë. Ne bëjmë bartjen dhe organizime të funeraleve nga Gjermania, Austria,Zvicra, Belgjika, Danimarka, Finlanda, Franca, Greqia, Britania e Madhe, Italia, Maqedonia, Holanda, Norvegjia, Rumania, Suedia dhe Spanja.

Cilat janë mënyrat e transportit i të ndjerit nga vendet Europiane!? Agjencia Mortore

Përveç transportit, bartjes dhe riatdhesimit, Kompania Funerali-Elezi organizon të gjitha procedurat rituale. Ne organizojmë ritualet e kërkuara fetare, përgatitjet e varrimit dhe ceremonitë e varrimit dhe natyrisht gjithashtu ju sigurojmë edhe imamin-Hoxhën për ju.
Për tja mundësuar të ndjerin pushimin e përjetshëm në tokën e vetë, ne kemi skuadra të trajnuar mirë, të cilët kujdesen për çdo gjë në një mënyrë të vëmendshme dhe profesionale.
Përvoja shumëvjeçare e Kompanisë Funerali-Elezi do të sigurojë që ne do t’i plotësojmë kërkesat dhe nevojat tuaja. Menjëherë pas ikjes të më të dashurit tuaj familjarët kërkojnë me çfarë ta sigurojnë transportin në vendin e lindjes. Ne jemi në gjendje si kompani të bëjm me makinë dhe Aeroplan. Agjencia Mortore
Stafi i Kompani Funerali-Elezi!?

Cilat janë mënyrat e transportit i të ndjerit nga vendet Europiane Agjencia Mortore

Kompani Funerali-Elezi ka një flotë të fortë dhe profesionale dhe ka shoferët e trajnuar mirë. Të cilët mund të sigurojnë dorëzimin e sigurt të kufomave edhe në kushte të vështira të rrugëve ose në trafik të dendur.
Flota jonë sigurisht që përbëhet nga furgona moderne Volkswagen me cilësi të lartë me gjyra të zezë, antracite, argjend dhe kafe të errët. Makinat janë pa përjashtim shumë mirë të mirëmbajtura dhe në gjendje të mirë teknike.
Ata janë të pajisur me sisteme të posaçme ftohëse dhe sigurisht, përputhen me të gjitha standardet e zbatueshme kombëtare dhe ndërkombëtare të higjienës.

Natyrisht makinat pastrohen tërësisht për çdo bartje të kufomave dhe bëhet dizinfektimi në mënyrë profesionale. Agjencia Mortore

Çfarë dokumentash duhen për transportin e të ndjerit nga një vend i Bashkimit Europian për në vendlindje/atdhe?

• Çertifikata e vdekjes / pasaporta origjinale.
• Një dokument personal për vendet e huaja.
• Dhe fletëlëshimi. Cilat janë mënyrat e transportit i të ndjerit nga vendet Europiane
Për organizim e funeralit kërkohet nga familjarët
• Letërnjoftimi ose pasaporta e të ndjerit.
Ju mund të telefononi zyrat tona në Maintal Str 1, Michelau in Oberfranken, Germany, gjatë tërë kohës. Sigurisht që mund të na kontaktoni edhe përmes faqes sonë të internetit ose në e-mail adresën. Informacione të mëtejshme mund të gjenden edhe në faqen tonë të Facebook. Agjencia Mortore

Shpenzimet e transferimit

Shpenzimet e transferimit mund të mbulohen nga shteti në të cilën ndërron jetë i ndjeri.
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji. Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. 

Shpenzimet e bartjes

Shpenzimet e bartjes mund të mbulohen, për shembull, nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur.
Në rastet sociale zyra e mirëqënies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.

Formularët, dokumentet shoqëruese

Ekspertët e Kompanisë Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.
Funerali “Elezi” do të mundësojë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkëatdhetarëve në momentet më të trishtuara. Ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve. Agjencia Mortore

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

lat janë mënyrat e transportit i të ndjerit nga vendet Europiane

Leave a comment

two × five =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637