Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport për Kosov nga Zvicra

Përse duhet të vendosni për ne në transportin e kufomave!
Sepse Kompania Funerali-Elezi ka vite që vepron me profesionalizëm. Falë një përvoje dhe një tradite të rrënjosur në kohë. Kompania përfaqëson një garanci në shërbimet e varrimit, duke ofruar zgjidhje të sakta dhe të matura. Transport per Kosov nga Zvicra
Kompania Funerali-Elezi bën të mundur bartjen dhe riatdhesimet nga e gjithë Evropa në vendet. Si Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, Malit të Zi, Bosnje-Hercegovinës, Kroacisë dhe Serbisë. Ne bëjmë bartjen dhe organizime të funeraleve nga Gjermania, Austria,Zvicra, Belgjika, Danimarka, Finlanda, Franca, Greqia, Britania e Madhe, Italia, Maqedonia, Holanda, Norvegjia, Rumania, Suedia dhe Spanja.
Stafi ynë do të jetë në dispozicionin tuaj duke siguruar gjithë mbështetjen e nevojshme.

Cilat janë mënyrat e transportit për të ndjerin nga vendet Europiane!? Transport për Kosov nga Zvicra

Përveç transportit, bartjes dhe riatdhesimit, Kompania Funerali-Elezi organizon të gjitha procedurat rituale. Ne organizojmë ritualet e kërkuara fetare, përgatitjet e varrimit dhe ceremonitë e varrimit dhe natyrisht gjithashtu ju sigurojmë edhe imamin-Hoxhën për ju. 
Për t’ja mundësuar të ndjerin pushimin e përjetshëm në tokën e vetë. Ne kemi skuadra të trajnuar mirë, të cilët kujdesen për çdo gjë në një mënyrë të vëmendshme dhe profesionale.
Përvoja shumëvjeçare e Kompanisë Funerali-Elezi do të sigurojë që ne do t’i plotësojmë kërkesat dhe nevojat tuaja. Menjëherë pas ikjes të më të dashurit tuaj familjarët kërkojnë me çfarë ta sigurojnë transportin në vendin e lindjes. Ne jemi në gjendje si kompani të bëjm me makinë dhe Aeroplan.

Shpenzimet për transferimin e të ndjerit me aeroplan!? 

transferimin e kufomës si një transport i veçantë nga ajri, ka ngarkesa të mallrave ajrore, të cilat ne ju informojmë përpara nënshkrimit të kontratës dhe të cilat janë të përfshira në paketën tonë të shërbimit. Transport për Kosov nga Zvicra
Kjo nuk ka ndonjë kosto shtesë për ju, qoftë nëpërmjet formularëve ose vërtetimeve në aeroport – si në vendin e nisjes dhe në aeroportin e mbërritjes. Garancia jonë e çmimeve nuk i ngarkon shpenzimet e mëtejshme për një transferim funerali me aeroplan se sa ato që kemi treguar në ofertë. 
Ndryshe nga shumë furnizues të dyshimtë me kosto të ulët. Është detyra jonë morale dhe etike të trajtojmë të ndjerit dhe për ta rrespektuar të ndjerin. Ndoshta për të lehtësuar kohën e tyre të vështirë në të cilën kalon familja. Transport për Kosov nga Zvicra
Na thirrni dhe bisedoni me kënaqësi do t’i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe do t’ju shpjegojmë natyrisht të gjitha pikat e ofertës sonë për transferimin e varrimit me aeroplan. Ne do t’ju tregojmë se çfarë duhet bërë dhe sa do të kushtoj dhe sigurisht që mund t’ju ofrojmë alternativa të ndryshme nëse dëshironi. Mos hezitoni të na tregoni dëshirat dhe pritjet tuaja.
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Jemi Në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Pa Marë Parasysh Festat Apo Fundjavën.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

8 − 1 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637