Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport Kufomave nga Zvicrra

Shpesh është një nga dëshirat e fundit të anëtarëve të familjes të varrosen në varrezat e fshatit afër shtëpisë ku janë të varrosur prindërit, anëtarët e familjes dhe miqtë dhe atje ju doni të gjeni paqen e tij të fundit. Transport Kufomave nga Zvicrra
Transporti i të ndjerit nga vendet Europiane për në atdhe si Shqiperi, Kosovë, Kosova Lindore, Mali i Zi, Maqedoni, bëhet me autoveturat më moderne dhe plotesisht me ajër të kondecionuar dhe me aeroplane. 
Veç kësaj, shumë varreza në vende të ndryshme ne BE nuk janë të vendosura mirë për njerëzit të besimit mysliman, kështu që respektimi i riteve të varrimit dhe ritualeve fetare larg shtëpisë do të ishte e vështirë ose e pamundur. Transport Kufomave nga Zvicrra
Zgjidhja është e thjeshtë: Të vdekurit donin të varroseshin në atdheun e tyre dhe natyrisht familja do të donte ta plotësonte këtë dëshirë. Megjithatë, për shkak se një bartje e funeralit në vendin e origjinës mund të sjellë shumë pengesa burokratike, njerëzit e punësuar në kompanin tone me profesionalizëm të lartë i kryejn obligimet të cilët ju preukupojn.

Çfarë këshillohet të bëhet në rast vdekje? Transport Kufomave nga Zvicrra

Rast vdekje në shtëpi:
Së pari thirrni mjekun familjar, dhe ai do të lëshojë dokumentin si Çertifikata e vdekjes e cila nevojitet për bartjen e kufomës.
Rast vdekje në spital
Kërkoni Çertifikatën e vdekjes. Dokument i cili lëshohet nga spitali menjëher pasi të lajmrohet se i ndjeri nuk është më në mesin tuaj familjar. Çfarë këshillohet të bëhet në rast vdekje
Pastaj na kontaktoni në çdo kohë të ditës apo natës ne jemi të gatshëm për ju në raste të vdekjes dhe kujdesemi për gjithçka që keni nevojë.

Kompania Funerali-Elezi organizon funerale dhe restaurime profesionale, të besueshme, si dhe bartjen dhe riatdhesime – duke përfshirë të gjitha transportet dhe formalitetet e nevojshme.

Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!

Transport Kufomave nga Zvicrra

Çfarë dokumentash duhen për transportin e të ndjerit nga një vend i Bashkimit Europian për në vendlindje/atdhe?

• Çertifikata e vdekjes / pasaporta origjinale.
• Një dokument personal për vendet e huaja.
• Dhe fletëlëshimi. Transport Kufomave nga Zvicrra
Për organizim e funeralit kërkohet nga familjarët
• Çertifikata e vdekjes.
• Letërnjoftimi ose pasaporta e të ndjerit.
Ju mund të telefononi zyrat tona në Maintal Str 1, Michelau in Oberfranken, Germany, gjatë tërë kohës. Sigurisht që mund të na kontaktoni edhe përmes faqes sonë të internetit ose në e-mail adresën. Informacione të mëtejshme mund të gjenden edhe në faqen tonë të Facebook.
Transporti i të ndjerit në atdhe është misioni ynë. Ne ofrojmë të gjitha proçedurat e nevojshme nga të gjitha vendet e BE. Transport Kufomave nga Zvicrra

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

18 − 3 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637