Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bartje Kufomash

Ekspertët e kompanis Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera në formularët dhe dokumentet shoqëruese. Ne kryejmë bartje kufomash për ju.
Kur bëhet fjalë për përmbushjen e afateve të caktuara, për arritjen e funeralit sa më shpejt. Ne ju sigurojmë që i ndjeri të mbërrijë në kohë dhe në mënyrë të sigurt në vendin e varrimit në përputhje me të gjitha standardet dhe kërkesat e zbatueshme.
Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.
Jemi Në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Pa Marë Parasysh Festat Apo Fundjavën.

Bartje Kufomash

Përkundër trishtimit dhe stresit, transporti i kufomës dhe një funeral duhet të organizohen nën presionin me kohën prandaj na kontaktoni menjëherë, kështu që mund t’ju ndihmojmë me këshilla psikologjike si dhe administrative.
Na telefononi menjëherë, ne jemi në dispozicion 24 orë, kështu që ne mund t’ju ndihmojmë me këshilla. Bartje kufomash për të gjitha vendet e Europës.

Transferimi i të ndjerit nga Franca!?

Nëse kërkohet bartje kufomash nga Franca për në vendin e caktuar. Kompania Funerali-Elezi do të marri me përgjegjësi të gjitha hapat e kërkuar për këtë detyrë të cilin do të na besohet. Në komunitetet e mëdha të kroatëve, boshnjakëve, serbëve apo shqiptarëve në rajonin e Parisit. Por edhe në qytete si Marsejë apo Lyon, shumë ish banorë që vijnë nga Ballkani një pjesë e madhe e këtyre njerëzve do të donin të varroseshin në atdheun e tyre të vjetër.
Për të përmbushur këtë kërkesë, ju duhet vetëm të na kontaktoni kurse me ndershmëri do ti kryejm të gjitha obligimet. Ne kujdesemi për gjithçka që është e nevojshme për një transferim pa probleme nga Franca nga marrja e të ndjerit. Do të sigurojmë certifikatat e nevojshme për bartjen e kufomës (me makinë apo Aeroplan) në vendin tuaj apo destinacionin e zgjedhur nga ju. Transferimi i të ndjerit nga Franca nuk do të jetë një problem nëse kontaktoni me ne.
Ju merrni një ofertë nga ne të paraqitura në mënyrë reale e të gjitha harxhimeve. Kompania Funerali-Elezi posedon një cilësi të lartë të trajtim të problemit dha bartjes së kufomës. Sigurojm kërkesën për ti siguruar ritualet fetare nëse kërkohet nga ju.
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta!
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!
Sherbimet tona lehtesojnë shqetesimet tuaja. Bartje kufomash për të gjitha vendet e Europës.
Gjermani: +49174 1006637
Zyra: +49 95746544635

Leave a comment

16 + twelve =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637