Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bartje e Kufomave

Me prezencën dhe shërbimet e veta pothuajse gati të gjitha vendet e Bashkimit Evropian, kompania Funerali “Elezi”, tashmë ka zgjeruar veprimtarin e vet duke ofruar shërbime edhe në shtetin e Spanjës. E gjithë kjo, falë përkushtimit të stafit profesional, të cilët gjithmonë janë në shërbim të klientëve. Tani më bartje e kufomave nga Spanja dhe jo vetëm.

Bartje e Kufomave

Me moton “Shërbimet tona, lehtësojnë shqetësimet tuaja”, kompania Funerali “Elezi”, me pronar Avni Elezi, dhe eksperienca jonë afër 20 vjeçare, me staf profesional, bënë bartje e kufomave, nga shtetet e Evropës perëndimore, në të gjitha trojet shqiptare.

Filialet tona në Europë

Së fundmi kjo kompani pati zgjeruar veprimtarin e vet, edhe në dy qytete tjera të Gjermanisë, si në Dortmund dhe në Wiesbaden, dhe po ashtu, përpos filialit në Prishtinë, tashmë bashkëpunim është në nivelin e duhur edhe kompaninë “Funerali’, në Tiranë. Si çdo herë, pronari i kësaj kompanie, Avni Elezi, suksesin dhe gjithë aktivitetit gjithmonë ua atribuon klientëve, të cilët janë shumë të kënaqur nga shërbimet dhe korrektësia e kompanisë në fjalë.

Ai tha se kompania e tij, e cila është përherë në shërbim të bashkatdhetarëve tanë, që jetojnë dhe punojnë në vendet e ndryshme të Evropës, fluksi më i madh i punës në këto kohëve të punës, përpos Spanjës, ka qenë në Francë, Gjermani, Austri, Itali, Belgjikë e Zvicër. Bartje e kufomave nga të gjitha vendet e Europës.

“Rastet që kanë përfunduar tragjikisht janë nga më të ndryshmet, duke filluar nga pandemia COVID-19, virus ky që ka preku tërë botën, e deri tek aksidentet”, tha ai duke apeluar tek të gjithë qytetarët që të kenë kujdes ndaj të gjitha fatkeqësive. Pronari Avni Elezi, shtoi se shërbimi që bënë kompania e tij, është shumë delikate. Sepse, sipas tij, ka të bëj me dërgesa të natyrës trishtuese dhe pikëlluese drejtë Kosovës, dhe vendeve tjera shqiptare.

“Meqë puna e kompanisë, ka të bëjë me bartje e kufomave nga mërgata për tu varros në atdhe. Mundohemi që të jemi edhe pranë familjarëve, të cilët kanë humbur më të dashurit e tyre”, tha ai.

Eksperienca jonë

Eksperienca jonë shumë vjeçare e këtij profesioni, ka bërë që kjo kompani të jetë shumë e kërkuar në mbarë Evropën. Prandaj edhe klientët në momentet më të vështira dhe të trishtuara, përzgjedhin për shërbime këtë kompani.

Duhet përmendur se kompania jonë, bënë bartjen e kufomave nga vendet evropiane për në atdhe. Si (Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Kosovën Lindore si dhe Maqedoni). Bartje kjo e cila bëhet me autoveturat më moderne dhe plotësisht me ajër të kondicionuar, si edhe me aeroplan.

Po ashtu bartja e kufomave për në atdhe, Kompania Funerali “Elezi”, e bënë nga të gjitha vendet e Evropës. Si: Gjermani, Danimarkë, Zvicër, Austri, Slloveni, Luksemburg, Holandë, Belgjikë, Francë, Itali, Norvegji, Suedi, etj. Duke qenë gjithmonë 24 orë në shërbimin e klientëve.

Shërbimet që ofrojmë

Bartje e kufomave nga Kompani Funerali “Elezi”. Me pronar Avni Elezi, me një përvojë afër dy dekada. Përpos transportit të kufomave, ofron edhe këto shërbime. Përpos që bënë bartjen e kufomave që bëhet me autoveturë ose aeroplan në mënyrë të shpejt. Patjetër që të sigurt dhe korrekt deri në vendin e varrimit. Bëjmë gjithashtu kryerjen dhe rregullimin e dokumentacioneve të duhura për dërgimin e të ndjerit brenda 24 orëve në destinacionin e kërkuar. Kjo kompani bënë edhe organizimin e ritualeve. Sipas kërkesës së familjarëve organizimet rituale (fetare) dhe Hoxhën (larjen e të ndjerit)!

Përndryshe, Kompania Funerali “Elezi”, eksperienca jonë në profesion, ka bërë që kjo kompani të jetë më e kërkuara. Porosia e pronarit të kompanisë është se “na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të jetës tuaj”.Kjo kompani është 24/7 në shërbim të bashkatdhetarëve tanë, që jetojnë dhe punojnë në vendet e ndryshme evropiane. Këtë kompani mund ta kontaktoni në këtë numër telefoni +491741006637, në faqen www.funerali.de, dhe në email: [email protected].

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara. Ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve. Eksperienca jonë do të zgjidhë problemet tuaja.

Referenca: https://telegrafi.com/spanja-shteti-radhes-zgjerimit-te-veprimtarise-se-kompanise-funerali-elezi/

Leave a comment

twenty − 15 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637