Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport Kufomash për Maqedoni

Transport Kufomash për Maqedoni

Makinat të cilat i posedojm janë të një cilësie të lartë teknike dhe komode jemi të gatshëm të jemi prezent në çdo pjesë të Europës. Ne garantojmë një transport të shpejtë, trajtimin e të gjitha formaliteteve dhe një ardhje të përpiktë të makinës sonë në vendin e përcaktuar nga ju.

Transferimi i të ndjerit për në Maqedoni!?

Republika e Maqedonisë Veriore, ka qenë gjithmonë një rajon tranzicioni ku u takuan popujt dhe fetë e ndryshme. Sot, vendi është i dominuar nga maqedonasit dhe një minoritet i fortë shqiptar, popujt e tjerë që jetojnë janë turqit dhe serbët etj.
Maqedonasit që kanë jetuar në Gjermani dhe gjithë Europën tradicionalisht duan të varrosen në atdheun e paraardhësve të tyre. Për bartjen e funeraleve për në Maqedoni mund të bëjmë organizime dhe bartje shumë profesionale nga kompanija Funerali-Elezi. Ne jemi të përgatitur shumë mirë për rajone të vështira posedojmë një përvojë të lartë i kryejm bartjen e kufomave në mënyrë të dinjitetshme. Transport Kufomash per Maqedoni nga kompania Funerali Elezi.
Makinat të cilat i posedojm janë të një cilësie të lartë teknike dhe komode. Jemi të gatshëm të jemi prezent në çdo pjesë të Europës. Ne garantojmë një transport të shpejtë. Trajtimin e të gjitha formaliteteve dhe një ardhje të përpiktë të makinës sonë në vendin e përcaktuar nga ju.
Ne jemi të gatshëm për të marrë përsipër organizimin e ritualeve fetare në vend dhe për të krijuar kontakt të drejtëpërdrejta me imamin lokal.
Bisedoni me ne. Ne do t’ju ndihmojmë në periudhën e vështirë në të cilën gjendeni dhe do t’ju mbështesim në çdo gjë që ka të bëjë me bartjen e kufomës në shtetin e Maqedonisë.

Transferimi i të ndjerit për në Shqipëri!? 

Që nga viti 1990 shumë shqiptarë kanë dalë nga vendi dhe janë vendosur në vende të tjera evropiane. Vlerësohet se sot më shumë se një milion shqiptarë nuk jetojnë në vendin e tyre, por në vende të huaja.
Transferimi i të ndjerit për në Maqedoni
Vullneti i çdo shqiptari është që të varroset në varrezat e të afërmeve të vetë. Ne jemi në gadishmëri që obligimet të cilat i keni gjatë humbjes të afërmit tuaj ti kryejmë me përgjegjësi.
Përvoja jonë afër 20 vjeçare dhe profesionalizmin të cilin e posedojm i bëjmë shumë të lehta procedurat të cilat duhen të kryhen për bartjen e kufomës në shtetin tuaj. Me njerëz që kanë përvojë traditë shqiptare që i ndjeri të sjellët ne vendë dhe në kohën e duhër. Që pregaditjet e varrimit mos të vonohen dhe familjarve mos ti japemi mundime dhe hamendje në qaste të vështira. Transport Kufomash për Maqedoni 
Ne me kënaqësi do t’ju këshillojmë, t’ju shpjegojmë se çfarë mund të bëhet dhe si do t’i zbatojmë kërkesat tuaja.
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta! Transport Kufomash për Maqedoni 
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

sixteen + seventeen =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637