Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport i Kufomave Funerali Elezi

Shpenzimet e transferimit mund të mbulohen nga shteti në të cilën ndërron jetë i ndjeri.
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji, Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. 

Kushtet për bartjen e kufomës me makinë – Transport i Kufomave Funerali Elezi

– Transferimi i varrimit me veturat tona të pajisura posaçërisht për bartjen e kufomës nuk është vetëm i shpejtë dhe i pakomplikuar, por gjithashtu edhe me kosto të pranueshme.
– Makina tona janë gjithmonë të gatshme për ju, një shofer profesionist i ekipit tonë është vetëm duke pritur për t’ju ndihmuar për bartjen e kufomës për atdhe.
– Ne nuk duhet të marrim me qira ndonjë gjë veç e veç por jemi të pajisur me gjithçka që mund të jetë e nevojshme për transportin, kështu që nuk ka kosto shtesë. Riatdhesimet prej shteteve Europiane
– Oferta jonë përfshin të gjitha shpenzimet; çmimi total nuk përfshin kostot dhe tarifat shtesë. Natyrisht, kjo përfshin edhe tarifat e formularit dhe kredencialet, të cilat mund të kërkohen në vendkalimet kufitare.
– Të mbështetet tek ne pothuajse me përvojë 20 vjeçare në bartjen e kufomave dhe transferimin e biznesit dhe me një ofert të pranueshme për të gjitha palët e interesuara!  Transport i Kufomave Funerali Elezi

Riatdhesimet prej shteteve Europiane!? 

1- ) Me makinë dhe
2- ) Me aeroplan.
Sigurisht, automjetet tona përdoren ekskluzivisht për bartjen e kufomës.
Ata janë në gjendje shumë të mirë teknike. Kanë një pamje fisnike dhe diskrete dhe sigurojnë me punonjësit tanë fleksibël dhe të trajnuar që i vdekuri të transportohet në mënyrë të sigurt.  Transport i Kufomave Funerali Elezi
Bartja e kufomave me makinë është ideale për distanca të shkurtra dhe të mesme. Nëse dëshironi, distanca të tjera nuk janë problem për ne.
Në distanca të gjata ose kur bëhet fjalë për përmbushjen e afateve të caktuara. Bartja e kufomave me aeroplan është alternativa më e shpejtë dhe më e sigurtë për ju. Ndërsa arritja e funeralit ne ju sigurojm që i ndjeri të mbërrijë në kohë dhe në mënyrë të sigurt në vendin e varrimit. Në përputhje me të gjitha standardet dhe kërkesat e zbatueshme.

Formularët, dokumentet shoqëruese.

Ekspertët e Kompanisë Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.
Funerali “Elezi” do të mundësojë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

atdhesimet prej shteteve Europiane

Leave a comment

20 − five =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637