Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shërbime Funerale Albania, Vendet e Ballkanit dhe BE

Një vdekje në familje është gjithmonë një ngjarje që pavarësisht trishtimit dhe dhimbjes së të afërmve, kërkon që ata të kujdesen për shumë gjëra menjëherë.
Ku dhe si duhet të varroset i ndjeri?
– Çfarë dëshira personale kishte ai?
– Cilat rregulla fetare duhen të respektohen?
– Cilat ligje dhe rregullore zbatohen?
Me një staf të kualifikuar dhe me makina speciale për kufoma, transportojmë të vdekurin sa më shpejtë që të jetë e mundur. Shërbime Funerale Albania

Shërbime Funerale në Shqipëri

Etika jonë profesionale na obligon që gjithmonë të bëjmë çmos për t’i kthyer të vdekurit në vendin e tyre. Kompania jonë është e akredituar dhe ju garanton sigurinë e çmimeve dhe cilësi të lartë në ofrimin e shërbimeve! Ju nuk do të mbeteni vetëm me humbje e personit të afërt, por mund të na besoni që të bëjmë gjithçka të nevojshme për të punuar me maturi dhe me respekt.
Çfarë duhet të bëni në një situatë hidhërimi?
Ne ju shpjegojmë cilat masa dhe proçedurat që duhet të keni parasysh gjatë përgaditjes së transportit të kufomës për në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Shqipëri….etj.
Në rastin e vdekjes, është një situatë e vështirë për të gjithë të afërmit.
Na telefononi menjëherë, ne jemi në dispozicion 24 orë, kështu që ne mund t’ju ndihmojmë me këshilla.

Kompani Funerali-Elezi

Përvoja e këtij Profesioni na bëri që të jemi gjithmonë të gatshëm, afër dhe ne sherbimin tuaj !
Humbja e jetës së të afërmit është një përvojë tronditëse, e veçanërisht kur kjo vdekje ndodh në një vend të huaj, e që përkeqësohet dhe rëndohet së tepermi nga çështja e transportit të kufomës për në atdhe.
Kompani Funerali-Elezi kryen transportin e kufomës me makina speciale të pajisura me klimatizues dhe mjete të posaçme për këtë shërbim.
Një vdekje në familje është gjithmonë një ngjarje që pavarësisht trishtimit dhe dhimbjes së të afërmve, kërkon që ata të kujdesen për shumë gjëra menjëherë.
– Ku dhe si duhet të varroset i ndjeri?
– Çfarë dëshira personale kishte ai?
– Cilat rregulla fetare duhen të respektohen?
– Cilat ligje dhe rregullore zbatohen?
– Sa kushton funerali?

Detyra jonë si kompani

Në përgjithësi, ne fillojmë me një konsultim gjithëpërfshirës, në mënyrë që të mund të planifikojmë transportin optimal bazuar në dëshirat dhe pritjet e kostos.
Pastaj ne kujdesemi për të gjitha dokumentet e nevojshme – certifikatën e vdekjes nga spitali, certifikatën e vdekjes, certifikatën e transferimit etj.
Me kërkesën tuaj kompani Funerali-Elezi organizon ritualet e përshtatshme fetare dhe transportimin në shtëpi së pari dhe pastaj në varreza.
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta!
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!
Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.
Jemi Në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Pa Marë Parasysh Festat Apo Fundjavën.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetesimet tuaja.
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

18 + dreizehn =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637