Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Loti Transport – Transport i kufomave nga e gjithë Europa

Ne jemi aty për ju me përvojën tonë nga momentet e para në krah me ju dhe do ju shpjegojmë në mënyrë gjithëpërfshirëse tërë procesin e transferimit të kufomës:
– Ne ju shpjegojmë cilat masa dhe formalitete duhet të keni parasysh gjatë pregatitjes së transportit të kufomës për në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Shqipëri….etj. Loti Transport

Çfarë ofrojmë ne

Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
– Rregullim i dokumentacioneve përkatëse,
– Organizim i Ritualeve dhe Arkivoleve sipas porosisë si dhe
– Shërbim Ambulance në të gjitha vendet e BE.
Ne kuptojmë që çdo funeral është i ndryshëm sepse çdo person është unik. Si edhe çdo situatë familjare është e ndryshme. Kosto të transportit të kufomave nga europa.

Kosto të transportit të kufomave

Kosto të transportit të kufomave nga europa për në atdhe. Sa kushton riatdhesimi i të ndjerit në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal i Zi, … etj.
Kostoja e transportimit të trupit varet nga zgjedhja e mjeteve të transportit. Në kohë trishtimi dhe mosbesimi, është shumë e vështirë për anëtarët e familjes që të mbajnë parasysh të gjitha gjërat të nevojshme. Kjo është arsyeja pse ne jemi aty për ju në çdo kohë – për të rregulluar të gjitha pengesat burokratike dhe për të siguruar një riatdhesim të sigurt. Transportin e kufomave ia përshtatemi mundësive tuaja financiare. Falë rrjeteve tona në shumë vende të Evropës, ne jemi në gjendje të organizojmë dhe të kryejmë një transport të shpejtë, të besueshëm dhe me kosto efektive të kufomave. Kosto të transportit të kufomave nga europa për në atdhe.

Profesionalizmi ynë

Bëjmë organizimin e funeralit me të gjitha ritet fetare sipas deshirës suaj. Gjithashtu edhe furnizim me arkivol. Por gjithashtu automjetet tona janë të nivelit më të lartë dhe të pregaditura teknikisht. Kështu që të ndjerit do të arrijnë të paprekur dhe shumë shpejt në destinacionin e tyre.
Nëse vendosni për ne, ne kujdesemi për gjithçka tjetër në një marrëveshje besimi në mes nesh. Përveç transportit, bartjes dhe riatdhesimit, bëjmë të gjitha procedurat rituale.
Ne organizojmë ritualet e kërkuara fetare, përgatitjet e varrimit dhe ceremonitë e varrimit dhe natyrisht gjithashtu ju sigurojm imamin-Hoxhën për ju. Kosto të transportit të kufomave
Përkundër trishtimit dhe stresit, transporti i kufomës dhe një funeral duhet të organizohen nën presionin me kohën prandaj na kontaktoni menjëherë, kështu që mund t’ju ndihmojmë me këshilla psikologjike si dhe administrative.
Ju mund të telefononi zyrat tona, gjatë tërë kohës!
Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.
Jemi Në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Pa Marë Parasysh Festat Apo Fundjavën.
Shërbimet tona lehtesojnë shqetësimet tuaja.
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

11 − sieben =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637