Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transprt Kufomash

Ne do ti rregullojmë procedurat administrative për ju, do të kujdesemi për formalitetet e nevojshme për bartjen e kufomës dhe, nëse dëshironi të gjitha procedurat e varrimin në Serbi. Stafi ynë profesional është i pajisur mirë për të marrë të gjitha detyrat organizative dhe për të kryer transferimin e funeralit në Serbi pa probleme dhe me ndjeshmërinë e nevojshme. 
Ne i japim rëndësi të madhe etikës së punës së punonjësve tanë, për të cilën ne si kompani ju garantojmë. 

Transferimi i të ndjerit për në Shqipëri!? Transprt Kufomash

Që nga viti 1990 shumë shqiptarë kanë dalë nga vendi dhe janë vendosur në vende të tjera evropiane. Vlerësohet se sot më shumë se një milion shqiptarë nuk jetojnë në vendin e tyre, por në vende të huaja.
Vullneti i çdo shqiptari është që të varroset në varrezat e të afërmeve të vetë. Ne jemi në gadishmëri që obligimet të cilat i keni gjatë humbjes të afërmit tuaj ti kryejmë me përgjegjësi.
Përvoja jonë afër 20 vjeçare dhe profesionalizmin të cilin e posedojm i bëjmë shumë të lehta procedurat të cilat duhen të kryhen për bartjen e kufomës në shtetin tuaj me njerzë që kanë përvojë traditë shqiptare që i ndjeri të sjellët ne vendë dhe në kohën e duhër që pregaditjet e varrimit mos të vonohen dhe familjarve mos ti japemi mundime dhe hamendje në qaste të vështira. Transferimi i të ndjerit për në Shqipëri

Transferimi i të ndjerit për në Maqedoni!? Transprt Kufomash

Republika e Maqedonisë Veriore, ka qenë gjithmonë një rajon tranzicioni ku u takuan popujt dhe fetë e ndryshme. Sot, vendi është i dominuar nga maqedonasit dhe një minoritet i fortë shqiptar, popujt e tjerë që jetojnë janë turqit dhe serbët etj.
Maqedonasit që kanë jetuar në Gjermani dhe gjithë Europën tradicionalisht duan të varrosen në atdheun e paraardhësve të tyre. Për bartjen e funeraleve për në Maqedoni mund të bëjmë organizime dhe bartje shumë profesionale nga kompanija Funerali-Elezi. Ne jemi të përgatitur shumë mirë për rajone të vështira posedojmë një përvojë të lartë i kryejm bartjen e kufomave në mënyrë të dinjitetshme.
Makinat të cilat i posedojm janë të një cilësie të lartë teknike dhe komode. Jemi të gatshëm të jemi prezent në çdo pjesë të Europës. Ne garantojmë një transport të shpejtë, trajtimin e të gjitha formaliteteve dhe një ardhje të përpiktë të makinës sonë në vendin e përcaktuar nga ju. Transprt Kufomash
Ne jemi të gatshëm për të marrë përsipër organizimin e ritualeve fetare në vend dhe për të krijuar kontakt të drejtëpërdrejta me imamin lokal.
Na kontaktoni, ne do t’ju ndihmojmë.

Shpenzimet e transferimit

Shpenzimet e transferimit mund të mbulohen nga shteti në të cilën ndërron jetë i ndjeri.
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji. Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. Transprt Kufomash

Shpenzimet e bartjes

Shpenzimet e bartjes mund të mbulohen, për shembull, nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur.
Në rastet sociale zyra e mirëqënies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.

Formularët, dokumentet shoqëruese

Ekspertët e Kompanisë Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.
Funerali “Elezi” do të mundësojë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkëatdhetarëve në momentet më të trishtuara. Ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve. Transprt Kufomash

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

siebzehn − 17 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637