Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Leichentransport nach Kosovo

Përvoja shumëvjeçare e Kompanisë Funerali-Elezi do të sigurojë që ne do t’i plotësojmë kërkesat dhe nevojat tuaja. Menjëherë pas ikjes të më të dashurit tuaj familjarët kërkojnë me çfarë ta sigurojnë transportin në vendin e lindjes dhe ne jemi në gjendje si kompani të bëjm me makinë dhe Aeroplan. Ne do të bëjmë që transporti i kufomave në Kosovë të bëhet në mënyrë të sigurtë dhe të shpejtë.
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta!

Leichentransport nach Kosovo

Flota jonë sigurisht që përbëhet nga furgona moderne Volkswagen me cilësi të lartë me gjyra të zezë, antracite, argjend dhe kafe të errët. Makinat janë pa përjashtim shumë mirë të mirëmbajtura dhe në gjendje të mirë teknike.
Ata janë të pajisur me sisteme të posaçme ftohëse dhe sigurisht, përputhen me të gjitha standardet e zbatueshme kombëtare dhe ndërkombëtare të higjienës. Me ne transporti i kufomave në Kosovë do të bëhet në mënyrë dinjitoze.
Natyrisht makinat pastrohen tërësisht për çdo bartje të kufomave dhe bëhet dizinfektimi në mënyrë profesionale.

Cilat janë mënyrat e transportit i të ndjerit nga vendet Europiane!?

Përveç transportit, bartjes dhe riatdhesimit, Kompania Funerali-Elezi organizon të gjitha procedurat rituale. Ne organizojmë ritualet e kërkuara fetare, përgatitjet e varrimit dhe ceremonitë e varrimit dhe natyrisht gjithashtu ju sigurojmë edhe imamin-Hoxhën për ju.
Për tja mundësuar të ndjerin pushimin e përjetshëm në tokën e vetë, ne kemi skuadra të trajnuar mirë, të cilët kujdesen për çdo gjë në një mënyrë të vëmendshme dhe profesionale. Ne do të bëjmë të mundur që transporti i kufomave në Kosovë të bëhet në mënyrë profesionale për ju.
Kompani Funerali-Elezi ka një flotë të fortë dhe profesionale dhe ka shoferët e trajnuar mirë, të cilët mund të sigurojnë dorëzimin e sigurt të kufomave edhe në kushte të vështira të rrugëve ose në trafik të dendur.

Transporti i kufomave në Kosovë

Kompania Funerali-Elezi është e akredituar dhe ju garanton sigurinë e çmimeve dhe cilësi të lartë në ofrimin e shërbimeve. Etika jonë profesionale na obligon që gjithmonë të bëjmë çmos për t’i kthyer të vdekurit në vendin e tyre. Ju nuk do të mbeteni vetëm me humbje e personit të afërt. Por mund të na besoni që të bëjmë gjithçka të nevojshme për të punuar me maturi dhe me respekt. Transporti i kufomave në Kosovë dhe jo vetëm.
Në transferimin e kufomës si një transport i veçantë nga ajri, ka ngarkesa të mallrave ajrore. Të cilat ne ju informojmë përpara nënshkrimit të kontratës dhe të cilat janë të përfshira në paketën tonë të shërbimit.
Kjo nuk ka ndonjë kosto shtesë për ju. Qoftë nëpërmjet formularëve ose vërtetimeve në aeroport – si në vendin e nisjes dhe në aeroportin e mbërritjes. Garancia jonë e çmimeve nuk i ngarkon shpenzimet e mëtejshme për një transferim funerali me aeroplan se sa ato që kemi treguar në ofertë.
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!
Sherbimet tona lehtesojnë shqetesimet tuaja. Transporti i kufomave në Kosovë nga të gjitha vendet e Evropës.
Gjermani: +49174 1006637
Zyra: +49 95746544635

Leave a comment

eins + zwölf =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637