Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shërbime Funerale Shqipëri

Shërbime Funerale Shqipëri dhe vendet e rajonit, si edhe në BE

Kompania Funerali Elezi, me njerëz profesional është e gatshme në çdo çast të ju ofrojë ndihmë.
Nga ju kërkohet të siguroni pasaportën dhe çertifikatën e vdekjes , certifikatën mjekësore që vërteton shkaktarin e vdekjes dhe një konfirmim të kujdestarisë,kurse obligimet e tjera ne do ti kryejmë me përgjegjësi për ju.
Ne i marrim të vdekurit nga vendi i ndodhjes dhe sigurojmë një transferim të qetë të kufomave me makinë ose aeroplan. Na besoni dhe na kontaktoni për një bartje të sigurt dhe pa brenga.
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta!
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!

Shërbime Funerale Shqipëri dhe BE

Falë përvojës tonë ne e zgjidhim transportin e kufomës me ndershmëri, saktësi, dhe pa komplikime deri në momentin e fundit. Ne rrespektojm të gjitha fetë, besimet, kombësit dhe dëshirat personale.
Ne do të kujdesemi për dokumentet dhe logjistikën – nga ju, kemi nevojë vetëm për një dokument të nënshkruar me nënshkrim nga një anëtar i familjes që na pajis me Autorizim për të gjitha masat e nevojshme.

Transferimi i të ndjerit nga Italia!?

Me një eksperiencë shumë vjeçare me transportin e kufomave nga Gjermania, Zvicrra, Franca, Austria, Belgjika si dhe çdo vend i Europës për në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi.
Në bashkëpunim me instuticionet fetare në Itali, Ju mbështesim me transportin e kufomave nga gjithë Italia me ndershmëri dhe saktësi. Për në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi e në të gjitha trojet shqipëtare. Transferimi i të ndjerit nga Franca
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta!
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!

Transferimi i të ndjerit nga Franca!?

Nëse kërkohet transferimi i të ndjerit nga Franca për në vendin e caktuar. Kompania Funerali-Elezi do të marri me përgjegjësi të gjitha hapat e kërkuar për këtë detyrë të cilin do të na besohet. Në komunitetet e mëdha të kroatëve, boshnjakëve, serbëve apo shqiptarëve në rajonin e Parisit. Por edhe në qytete si Marsejë apo Lyon. Shumë ish banorë që vijnë nga Ballkani një pjesë e madhe e këtyre njerëzve do të donin të varroseshin në atdheun e tyre të vjetër.
Për të përmbushur këtë kërkesë, ju duhet vetëm të na kontaktoni kurse me ndershmëri do ti kryejm të gjitha obligimet. Ne kujdesemi për gjithçka që transferimi i të ndjerit nga Franca për në atdhe të bëhet në mënyrë sa më dinjitoze. Që nga marrja e të ndjerit, do ta sigurojmë certifikatat e nevojshme për bartjen e kufomës (me makinë apo Aeroplan) në vendin tuaj apo destinacionit e zgjedhur nga ju.
Jemi Në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Pa Marë Parasysh Festat Apo Fundjavën.

Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

16 − 15 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637