Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tansport Kufomash

Ekspertët e kompanis Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera në formularët dhe dokumentet shoqëruese .
Kur bëhet fjalë për përmbushjen e afateve të caktuara, për arritjen e funeralit sa më shpejt. Ne ju sigurojmë që i ndjeri të mbërrijë në kohë dhe në mënyrë të sigurt në vendin e varrimit. Në përputhje me të gjitha standardet dhe kërkesat e zbatueshme.

Transport Kufomash dhe formalitete të tjera

Shërbimi ynë kryesorë është transporti i kufomave që i ndjeri të varroset në atdheun e vetë.
Bartja e kufomave bëhet me autoveture ose me aeroplane në mënyrë të shpejtë, të sigurtë dhe korrekte deri në vendin e varrimit. Ne kuptojmë që çdo funeral është i ndryshëm sepse çdo person është unik. Si edhe çdo situatë familjare është e ndryshme. Na kontaktoni në çdo kohë të ditës apo natës. Ne jemi të gatshëm për ju në raste të vdekjes dhe kujdesemi për gjithçka që keni nevojë. Tansport Kufomash

Transport nga vendet e Bashkimit Europian

Edhe pse shumë shtete të Bashkimit Europian janë bërë shtëpia e dytë për shumicën e popullatës. Dëshira e çdo mërgimtari është që pushimin e përjetshëm ta kaloj në tokën e vet amtare. Ku janë të varrosur të afërmit e tyre. I ndjeri
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji, Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Shpenzimet e transferimit mundë të mbulohen nga shteti përgjegjës, për shembull: Nga kompanit e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur. Në rastet sociale zyra e mirëqenies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë. Tansport Kufomash
Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit nga i ndjeri të realizohet në mënyrë ndershme.
Ne ju garantojm procedura të pakomplikuara dhe para së gjithash, ne organizojmë shpejt bartjen e kufomave, në mënyrë që ju të mos të mbeteni të kufizuar nga procedurat të cilat janë prezentë.

Tansport Kufomash nga Italia

Me një eksperiencë shumë vjeçare me transportin e kufomave nga Gjermania, Zvicrra, Franca, Austria, Belgjika si dhe çdo vend i Europës për në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi.
Falë përvojës tonë ne e zgjidhim transportin e kufomës. I ndjeri do të transportohet me ndershmëri, saktësi, dhe pa komplikime deri në momentin e fundit. Ne rrespektojm të gjitha fetë, besimet, kombësit dhe dëshirat personale.
Ne do të kujdesemi për dokumentet dhe logjistikën – nga ju, kemi nevojë vetëm për një dokument të nënshkruar me nënshkrim nga një anëtar i familjes që na pajis me Autorizim për të gjitha masat e nevojshme. Tansport Kufomash
Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.
Jemi Në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Pa Marë Parasysh Festat Apo Fundjavën.
Shërbimet tona lehtesojnë shqetësimet tuaja. I ndjeri

Leave a comment

zwölf − 3 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637