Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport i Kufomave nga Gjermania për në Kosovë

Transport i Kufomave nga Gjermania për në Kosovë

Keni një humbje në Familje – Ç’farë mund të bëni?
Ne ju shpjegojmë cilat masa dhe proçedurat që duhet të keni parasysh gjatë përgaditjes së transportit të kufomës për në Shqipëri, Kosovë, Mal i Zi, Maqedoni, Shqipëri….etj.
Në rastin e vdekjes, është një situatë e vështirë për të gjithë të afërmit.
Na telefononi menjëherë, ne jemi në dispozicion 24 orë, kështu që ne mund t’ju ndihmojmë me këshilla.
Si vijon rrjedha e një funerali dhe transportimi i kufomës?

Një anëtar i familjes ju ka vdekur? Transport i Kufomave nga Gjermania për në Kosovë

Ju shprehim ngushllimet tona, na kontaktoni. 
Me telefon, me shkrim ose në një bisedë personale – ne jemi ne momentet e para me përvojën tonë në krah me ju dhe ju shpjegojmë në mënyrë gjithëpërfshirëse tërë procesin e transferimit të kufomës për në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, , Mal i Zi, … etj.
Shpenzimet e bartjes mundë të mbulohen, për shembull, nga kompanit e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur. Në rastet Sociale, Zyra e Mirëqenies Sociale autorizon nje person nga kompania për shpenzimet e bartjes se morgut.
Megjithatë, kompania Funerali Elezi ofron edhe më shumë, domethënë sigurimin e vet, i cili garanton një tarifë të vogël vjetore dhe pa kontroll shëndetësor për të sjellë të vdekurit në atdheun e tij në rast vdekjeje. 

Riatdhesimet prej shteteve Europiane!? Transport i Kufomave nga Gjermania

Në distanca të gjata ose kur bëhet fjalë për përmbushjen e afateve të caktuara,bartja e kufomave me aeroplan është alternativa më e shpejtë dhe më e sigurt për ju.
Ndërsa arritja e funeralit ne ju sigurojm që i ndjeri të mbërrijë në kohë dhe në mënyrë të sigurt në vendin e varrimit në përputhje me të gjitha standardet dhe kërkesat e zbatueshme. Formularët, dokumentet shoqëruese. Një anëtar i familjes ju ka vdekur
Ekspertët e Kompanis Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.
Me Kompaninë Funerali Elezi ne ofrojmë dy forma të bartjes së kufomës:
1- Me makinë dhe
2- Me aeroplan.
Sigurisht, automjetet tona përdoren ekskluzivisht për bartjen e kufomës. Ata janë në gjendje shumë të mirë teknike. Kanë një pamje fisnike dhe diskrete dhe sigurojnë me punonjësit tanë fleksibël dhe të trajnuar që i vdekuri të transportohet në mënyrë të sigurt.
Bartja e kufomave me makinë është ideale për distanca të shkurtra dhe të mesme. Nëse dëshironi, distanca të tjera nuk janë problem për ne.
Kompania Funerali Elezi me një përvojë mbi 20 vjeçare ne transportin e kufomave. Me një Staf profesional si ne aspektin e punes ashtu edhe ne aspektin njerezor. Transport i Kufomave nga Gjermania
Kompania Funerali Elezi, suksesin e saj e ka të lidhur ngushtë dhe në mënyrë të drejtpërdrejte me cilësinë e shërbimit të transportit të kufomave.

Shpenzimet e transferimit  – Transport i Kufomave nga Gjermania

Shpenzimet e transferimit mund të mbulohen nga shteti në të cilën ndërron jetë i ndjeri.
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji. Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. 

Shpenzimet e bartjes

Shpenzimet e bartjes mund të mbulohen, për shembull, nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur.
Në rastet sociale zyra e mirëqënies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.

Formularët, dokumentet shoqëruese

Ekspertët e Kompanisë Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.
Funerali “Elezi” do të mundësojë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkëatdhetarëve në momentet më të trishtuara. Ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve. Transport i Kufomave nga Gjermania

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

16 − 4 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637