Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport Kufomash Vendlindje

Transferimi i të ndjerit për në Mal të Zi!?
Mali i Zi është shtetë i ndarë dhe i pavarur që nga viti 2006 nga ish Republika Jugosllave dhe është tani një vend kandidat i Bashkimit Evropian, i banuar nga krishterët ortodoksët serbë (dy të tretat e popullsisë), por edhe me rreth 16 për qind myslimanë.
Transferimi i të ndjerit për në Kroaci
Nëse keni humbur një familjar apo mik dhe keni pasur një kërkesë nga i ndjeri që të varroset në atdheun e vetë , ne mund t’ju ndihmojmë në përmbushjen e kërkesës e të ndjerit. Ne kujdesemi për të gjitha formalitetet dhe për ta sjellë të vdekurin në mënyrë të sigurtë dhe të shpejtë në vendin ku dëshironi ju. Duke vepruar kështu, ne marrim parasysh nevojat formale, si dhe kërkesat tuaja personale. Ju kërkoni nga ne kurse ne marrim përsipër çdo gjë tjetër.

Transferimi i të ndjerit për në Serbi!? Transport Kufomash Vendlindje

Nëse një qytetarë nga Serbia dëshiron të sillet në shtëpi pas vdekjes së tij në mënyrë që të gjejë vendin e tij të fundit të pushimit. Ne me përgjegjësi pranojmë gjithçka që është e nevojshme për të përmbushur këtë kërkesë. Transferimi i të ndjerit për në Kroaci
Ne do ti rregullojmë procedurat administrative për ju, do të kujdesemi për formalitetet e nevojshme për bartjen e kufomës dhe, nëse dëshironi të gjitha procedurat e varrimin në Serbi. Stafi ynë profesional është i pajisur mirë për të marrë të gjitha detyrat organizative dhe për të kryer transferimin e funeralit në Serbi pa probleme dhe me ndjeshmërinë e nevojshme. Transport Kufomash Vendlindje

Transferimi i të ndjerit për në Kroaci!? 

Mbi 85 përqind e kroatëve janë të besimit katolikë, 5 përqind janë ortodoksë. Popullsia myslimane është relativisht e vogël me 1.5%. 
Shumica e popullatës Kroate kanë një kërkesë nga të afërmit e tyre që ritualet dhe varrimi i të ndjerit të kryhet në vendin e tyre aty ti kenë eshtrat te të afërmit e tyre.
Kompanija Funerali-Elezi është e pregatitur për ti marr të gjitha përgjegjësit proçeduriale për bartjen e kufomës. Megjithëse vendi tani është anëtar i Bashkimit Evropian dhe kështu disa pengesa burokratike janë zhdukur. Ka shumë rregulla administrative që duhet të merren parasysh.
Ne i japim rëndësi të madhe etikës së punës së punonjësve tanë, për të cilën ne si kompani ju garantojmë. Transferimi i të ndjerit për në Kroaci
Na kontaktoni, ne do t’ju ndihmojmë. Transport Kufomash Vendlindje
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta!
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

drei × zwei =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637