Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport Kufomave nga Gjermania Në Shqipëri

Transport Kufomave nga Gjermania në Shqipëri

Ne ju garantojmë procedura të pakomplikuara dhe para së gjithash ne organizojmë shpejt bartjen e kufomave, në mënyrë që ju të mos të mbeteni të kufizuar nga procedurat të cilat janë prezentë.
Në fund të fundit, ka të bëjë me sjelljen e të vdekurit në shtëpin e vjetër në shtëpinë e fundit i cili da të prehët në paqe në mënyrë dinjitoze, pa vonesa dhe me një kosto jo të lartë dhe ne për këtë jemi këtu që tju japim garanci.

Transferimi i të ndjerit nga Gjermania!? Transport Kufomave nga Gjermania në Shqipëri

Nëse një person i cili vdes në Gjermani, Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe, merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme.
REalizimi i Transportit të kufomave nga Gjermania në Shqipëri për të gjithë emigrantët.

Transferimi i të ndjerit për në Bosnje dhe Herzegovinë!? 

Bosnje-Hercegovina është një vend më ndryshe nga vendet tjera. Ku në këtë shtetë u derdhën shumë lotë dhe gjakë pati shumë emigrime dhe dhimbje. Më shumë se në çdo shtetë tjetër të ish Republikës Jugosllave. Transferimi i të ndjerit për në Bosnje dhe Herzegovinë
Në këtë shtetë çdo vdekje kthen shumë emocione mendime ëndrra mbrapa. Sepse çdo familje është e prekur nga lufta e cila është bërë në këtë shtetë. Kompania Funerali-Elezi rastet për në Bosnje dhe Hercegovin i trajton nga një vështrim tjetër emocional dhe mundohem të jemi më tepër se vetëvetja. Transport Kufomave nga Gjermania në Shqipëri
Bosnja dhe Hercegovina ndahet në dy njësi shtetërore dhe një njësi e pacaktuar të cilat ndahen më tej në njësi administrative. Njësi shtetërore janë: Federata e Bosnjës dhe Hercegovinës dhe Republika Serbe. Sipas regjistrimit të popullsisë së vitit 1991 struktura nacionale e B dhe H ka qenë: 44% Boshnjak, 31% Serb dhe 17% Kroat, derisa 6% janë deklaruar si Jugosllav, dhe 2% të tjerë. Përbërja fetare ishte e ngjashme me atë nacionale. Ku: 99% Kroatëve ishin katolik, 90% e Boshnjakëve ishin mysliman dhe 95% e Serbëve ishin ortodoks. Transferimi i të ndjerit për në Bosnje dhe Herzegovinë

Transport Kufomave nga Gjermania në Shqipëri

Ne ju ofrojmë një zgjidhje më të mirë për bartjen e kufomave për në Bosnje dhe Hercegovinë. Për të marrë çdo shërbimë që ju takon. Ju mund të mbështeteni tek ne dhe të gjeni një stafë të besueshëm na kontaktoni dhe të bindeni.
Kompania jonë e akredituar ju garanton sigurinë e çmimeve dhe cilësi të lartë në ofrimin e shërbimeve.
Etika jonë profesionale na obligon që gjithmonë të bëjmë çmos për t’i kthyer të vdekurit në vendin e tyre. Transport Kufomave nga Gjermania në Shqipëri
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Transferimi i të ndjerit për në Bosnje dhe Herzegovinë

Leave a comment

20 − siebzehn =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637