Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sherbim Funerali – Mbi 20 vite përvojë

Një vdekje në familje është gjithmonë një ngjarje që pavarësisht trishtimit dhe dhimbjes së të afërmve, kërkon që ata të kujdesen për shumë gjëra menjëherë.
Ku dhe si duhet të varroset i ndjeri?
– Çfarë dëshira personale kishte ai?
– Cilat rregulla fetare duhen të respektohen?
– Cilat ligje dhe rregullore zbatohen?
– Sa kushton funerali?
Transferimi i kufomës në atdhe nga kompani Funerali – Elezi

Sherbim Funerali në të gjithë Europën

Dokumentet të cilat janë të nevojshme?
Për organizim e funeralit kërkohet nga familjarët:
Çertifikata e vdekjes, letërnjoftimi ose pasaporta e të ndjerit.
Për një bartje nga jashtë vendit kërkohet gjithashtu:
• Çertifikata e vdekjes / pasaporta origjinale.
• Një dokument personal për vendet e huaja.
• Dhe fletëlëshimi.
Na kontaktoni në çdo kohë të ditës apo natës ne jemi të gatshëm për ju në raste të vdekjes dhe kujdesemi për gjithçka që keni nevojë. Na besoni! Me ekipet tona ne organizojmë funerale dhe restaurime profesionale, të besueshme, si dhe bartjen dhe riatdhesime.
– Duke përfshirë të gjitha si transferimi i kufomës dhe formalitetet e nevojshme.
Bisedoni me ne. Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju.

Shërbimet e funeralit që komapnia jonë ju ofron

Ne kuptojmë që çdo funeral është i ndryshëm sepse çdo person është unik. Si edhe çdo situatë familjare është e ndryshme.
Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
– Transferimi i kufomës,
– Rregullim i dokumentacioneve përkatëse,
– Organizim i Ritualeve dhe Arkivoleve sipas porosisë si dhe
– Shërbim Ambulance në të gjitha vendet e BE.
Shërbimi ynë kryesorë është transporti i të ndjerit.
Bartja e kufomave bëhet me autoveture ose me aeroplane në mënyrë të shpejtë, të sigurtë dhe korrekte deri në vendin e varrimit.

Transferimi i kufomës në atdhe

Edhe pse shumë shtete të Bashkimit Europian janë bërë shtëpia e dytë për shumicën e popullatës, dëshira e çdo mërgimtari është që pushimin e përjetshëm ta kaloj në tokën e vet amtare ku janë të varrosur të afërmit e tyre.
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji, Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Shpenzimet e transferimit mundë të mbulohen nga shteti përgjegjës, për shembull: Nga kompanit e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur. Në rastet sociale zyra e mirëqenies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë. Transferimi i kufomës nga vendet Europiane.
Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.
Jemi Në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Pa Marë Parasysh Festat Apo Fundjavën.
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

two × 3 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637