Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport Kufomash në Shqipëri

Transporti i të ndjerit në atdhe është misioni ynë. Ju mund të mbështeteni tek ne për shërbimet e ndryshme të varrimit, ne do t’ju ndihmojmë me profesionalizmin dhe diskrecionin e zakonshëm, dhe ne do të bëjmë çmos për t’ju çliruar nga çdo shqetësim i mëtejshëm në një moment që tashmë është i vështirë. Transport Kufomash në Shqipëri

Transferimi i morgut në atdhe!?

Shpesh është një nga dëshirat e fundit të anëtarëve të familjes të varrosen në varrezat e fshatit afër shtëpisë ku janë të varrosur prindërit, anëtarët e familjes dhe miqtë dhe atje ju doni të gjeni paqen e tij të fundit.
Transporti i të ndjerit nga vendet Europiane për në atdhe si Shqiperi, Kosovë, Kosova Lindore, Mali i Zi, Maqedoni, bëhet me autoveturat më moderne dhe plotesisht me ajër të kondecionuar dhe me aeroplane. Transport Kufomash në Shqipëri
Veç kësaj, shumë varreza në vende të ndryshme ne BE nuk janë të vendosura mirë për njerëzit të besimit mysliman, kështu që respektimi i riteve të varrimit dhe ritualeve fetare larg shtëpisë do të ishte e vështirë ose e pamundur.
Zgjidhja është e thjeshtë: Të vdekurit donin të varroseshin në atdheun e tyre dhe natyrisht familja do të donte ta plotësonte këtë dëshirë. Megjithatë, për shkak se një bartje e funeralit në vendin e origjinës mund të sjellë shumë pengesa burokratike. Njerëzit e punësuar në kompaninë tonë me profesionalizëm të lartë i kryejnë obligimet të cilët ju preukupojnë.

Garantojmë proçedura të pakomplikuara!?

Organizojmë shpejt bartjen e kufomave. Në mënyrë që ju të mos të mbeteni të kufizuar nga proçedurat të cilat janë prezentë. Transport Kufomash në Shqipëri
Kompania Funerali-Elezi është aty për ju, dhe do të bëjmë gjithçka për të siguruar që bartja e funeralit nga Gjermania të mund të kryhet shpejt dhe sigurtë në destinacionin e duhur.
Morgu nga Gjermania!?
Shumë shtetas nga Ballkani kanë lënë shtëpitë e tyre në dekadat e fundit, qoftë për arsye private, politike apo ekonomike. Në qytetet gjermane ekzistojnë komunitete të mëdha, për shembull, shqiptarë, kroatë ose serbë.
Transporti i të ndjerit në atdhe është misioni ynë. Ne ofrojmë të gjitha proçedurat e nevojshme nga të gjitha vendet e BE. Transport Kufomash në Shqipëri
Agjensi Funerali-Elezi ka disa vite që vepron me profesionalizëm në shtetin Gjerman dhe në çdo cep te Gjermanisë.
Kompania përfaqëson një garanci në shërbimet e varrimit, duke ofruar zgjidhje të sakta dhe të matura në të gjitha rrethanat. Me mirësjellje dhe disponueshmëri ne ndihmojmë klientët tanë në një moment të dhimbshëm.
Funerali “Elezi” do të gjejë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

eleven + sixteen =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637