Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport Kufomash për Kosov

Në rast vdekje është e rëndësishme që shumë njerëz të gjejnë vendin e tyre të fundit në varrezat ku janë të varrosur të afërmit e tyre në fshat qytezë apo qytetin e tyre.
Kompanija Funerali-Elezi me njerëz profesional është e gatshme në çdo çastë të ju ofroj ndihmë. Nga ju kërkohet të siguroni pasaportën dhe çertifikatën e vdekjes, certifikatën mjekësore që vërteton shkaktarin e vdekjes dhe një konfirmim të kujdestarisë, kurse obligimet tjera ne do ti kryejmë me përgjegjësi për ju. Transport Kufomash per Kosov nga e gjithë Europa.
Ne i marrim të vdekurit nga vendi i ndodhjes dhe sigurojmë një transferim të qetë të kufomave me makinë ose aeroplan. Na besoni dhe na kontaktoni për një bartje të sigurt dhe pa brenga për në Kosovë.

Shërbimi i Kompani Funerali-Elezi!? Transport Kufomash për Kosov

Shërbimi ynë profesional që respekton traditat dhe respekton ndjenjën shpirtërore dhe fetare. Me gati 20 vjet eksperiencë në varrime, transporte dhe riatdhesime, ne kemi njohuritë të nevojshme për ju. Jemi të gatshëm t’ju tregojmë të gjitha procedurat për ti përmbushur kërkesat tuaja. Pa marrë parasysh në çfarë mënyre vendosni ju për bartjen e kufomës me makinë apo aeroplan ne jemi të gatshëm t’ju sigurojmë besueshmëri thjeshtësi dhe lehtësim shpirtërorë, me dinjitet do ta kryejmë obligimet tona. Shpenzimet për transferimin e të ndjerit me aeroplan.

Shpenzimet për transferimin e të ndjerit me aeroplan!?

Në transferimin e kufomës si një transport i veçantë nga ajri, ka ngarkesa të mallrave ajrore, të cilat ne ju informojmë përpara nënshkrimit të kontratës dhe të cilat janë të përfshira në paketën tonë të shërbimit. Shpenzimet për transferimin e të ndjerit me aeroplan
Kjo nuk ka ndonjë kosto shtesë për ju. Qoftë nëpërmjet formularëve ose vërtetimeve në aeroport – si në vendin e nisjes dhe në aeroportin e mbërritjes. Garancia jonë e çmimeve nuk i ngarkon shpenzimet e mëtejshme për një transferim funerali me aeroplan se sa ato që kemi treguar në ofertë. Transport Kufomash për Kosov
Ndryshe nga shumë furnizues të dyshimtë me kosto të ulët. Është detyra jonë morale dhe etike të trajtojmë të ndjerit dhe për ta rrespektuar të ndjerin. Ndoshta për të lehtësuar kohën e tyre të vështirë në të cilën kalon familja. Transport Kufomash per Kosov
Na thirrni dhe bisedoni me kënaqësi. Do t’i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe do t’ju shpjegojmë natyrisht të gjitha pikat e ofertës sonë për transferimin e varrimit me aeroplan. Ne do t’ju tregojmë se çfarë duhet bërë dhe sa do të kushtoj. Sigurisht që mund t’ju ofrojmë alternativa të ndryshme nëse dëshironi. Transport Kufomash për Kosov
Mos hezitoni të na tregoni dëshirat dhe pritjet tuaja.
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta!
Funerali “Elezi” do të gjejë gjhithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

vier × 4 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637