Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transporti i Kufomave

Kompania Funerali Elezi, me njerëz profesional është e gatshme në çdo çast të ju ofrojë ndihmë.
Nga ju kërkohet të siguroni pasaportën dhe çertifikatën e vdekjes , certifikatën mjekësore që vërteton shkaktarin e vdekjes dhe një konfirmim të kujdestarisë,kurse obligimet e tjera ne do ti kryejmë me përgjegjësi për ju.e

Transferimi i të ndjerit për në Mal të Zi!? 

Mali i Zi është shtetë i ndarë dhe i pavarur që nga viti 2006 nga ish Republika Jugosllave dhe është tani një vend kandidat i Bashkimit Evropian, i banuar nga krishterët ortodoksët serbë (dy të tretat e popullsisë), por edhe me rreth 16 për qind myslimanë.
Nëse keni humbur një familjar apo mik dhe keni pasur një kërkesë nga i ndjeri që të varroset në atdheun e vetë , ne mund t’ju ndihmojmë në përmbushjen e kërkesës e të ndjerit. Ne kujdesemi për të gjitha formalitetet dhe për ta sjellë të vdekurin në mënyrë të sigurtë dhe të shpejtë në vendin ku dëshironi ju. Duke vepruar kështu, ne marrim parasysh nevojat formale, si dhe kërkesat tuaja personale. Ju kërkoni nga ne kurse ne marrim përsipër çdo gjë tjetër.

Transferimi i të ndjerit për në Kroaci!? Transporti i Kufomave

Mbi 85 përqind e kroatëve janë të besimit katolikë, 5 përqind janë ortodoksë. Popullsia myslimane është relativisht e vogël me 1.5%. 
Shumica e popullatës Kroate kanë një kërkesë nga të afërmit e tyre që ritualet dhe varrimi i të ndjerit të kryhet në vendin e tyre. Aty ku kanë eshtrat te të afërmit e tyre.
Kompanija Funerali-Elezi është e pregatitur për ti marr të gjitha përgjegjësit proçeduriale për bartjen e kufomës. Megjithëse vendi tani është anëtar i Bashkimit Evropian dhe kështu disa pengesa burokratike janë zhdukur. Ka shumë rregulla administrative që duhet të merren parasysh.
Kompania jonë ka përvojë në këtë fushë. Në mënyrë që profesionistët tanë mund të kryejnë bartjen e kufomave në Kroaci pa vonesa dhe pa pengesa. Ne si kompani bëjmë transferimin e kufomës me makinë dhe Aeroplan vetëm duhet të na kontaktoni në zyrat tona dhe ne do të zgjidhim gjithçka çfarë ju nevojitet ju. Transporti i Kufomave
Kompania jonë e akredituar ju garanton sigurinë e çmimeve dhe cilësi të lartë në ofrimin e shërbimeve.
Etika jonë profesionale na obligon që gjithmonë të bëjmë çmos për t’i kthyer të vdekurit në vendin e tyre.
Ju nuk do të mbeteni vetëm me humbje e personit të afërt, por mund të na besoni që të bëjmë gjithçka të nevojshme për të punuar me maturi dhe me respekt.

Ne ju ndihmojmë që t’ju kompensohen shpenzimet nga shteti përkatës ku ju ka ndodhur fatkeqësia!

"</p

Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj. Transporti i Kufomave
Shpenzimet e bartjes mundë të mbulohen, për shembull, nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur. Në rastet sociale zyra e mirëqenies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë. Megjithatë, Kompania Funerali Elezi, ofron edhe më shumë, domethënë sigurimin e vet. I cili garanton një tarifë të vogël vjetore dhe pa kontroll shëndetësor për të sjellë të vdekurit në atdheun e tij në rast vdekjeje. Transporti i Kufomave
Funerali “Elezi” do të gjejë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Shpenzimet e transferimit!?
Kompania Funerali Elezi punon me çmimore të hapur. Bazuar në dëshirat dhe kërkesat tuaja, ne krijojmë një ofertë për të cilën mund të mbështeteni. Kjo përfshin të gjitha shërbimet që kemi rënë dakord me ju – duke përfshirë shpenzimet e bëra nga palët e treta kur ne komisionimin e tyre gjatë përfundimit të porosisë tonë. Gjithashtu përfshihen, për shembull, të gjitha tarifat e shkaktuara nga dokumentet. Format ose dokumentacioni i nevojshëm. Transporti i Kufomave
Kompania jonë e akredituar ju garanton sigurinë e çmimeve dhe cilësi të lartë në ofrimin e shërbimeve. Etika jonë profesionale na obligon që gjithmonë të bëjmë çmos për t’i kthyer të vdekurit në vendin e tyre. Ju nuk do të mbeteni vetëm me humbje e personit të afërt. Por mund të na besoni që të bëjmë gjithçka të nevojshme për të punuar me maturi dhe me respekt.
Funerali “Elezi” do të gjejë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve. Transporti i Kufomave

Humbja e jetës të së afërmeve është një përvojë tronditëse e veçanërisht kur ndodh një vdekje në një vend të huaj.
Për t’iu dalë krah gjatë këtyre çasteve të rënda që përkeqësohet edhe nga mungesa e transportit dhe shërbimeve administrative/ligjore, personeli profesional i kompanisë në krye me z.Elezi kryejnë këto shërbime në mënyrë të shpejtë dhe me korrektësi të jashtëzakonshme!
“Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të jetës tuaj. Na lejoni gjithashtu t’iu marrim brengat e Juaja.” është maksima e tyre. Transporti i Kufomave
Bartja e Kufomave bëhet nga vendet evropiane për në atdhe si me veturat më moderne dhe plotësisht me ajër të kondicionuar, si dhe aeroplan.
“Funerali Elezi” ju ofron zgjidhje të shumta:
Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

ferimi i të ndjerit për në Mal të Zi

Leave a comment

sechzehn − 12 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637