Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transporti i Kufomave në Tiranë

Ju mund të mbështeteni tek ne. Për shërbimet e ndryshme të varrimit. Ne do t’ju ndihmojmë me profesionalizmin dhe diskrecionin e zakonshëm. Do të bëjmë çmos për t’ju çliruar nga çdo shqetësim i mëtejshëm në një moment që tashmë është i vështirë. Transporti i Kufomave në Tiranë me profesionalizëm dhe mënyrë dinjitoze.

Transferimi i të ndjerit për në Maqedoni!?

Republika e Maqedonisë Veriore, ka qenë gjithmonë një rajon tranzicioni ku u takuan popujt dhe fetë e ndryshme. Sot, vendi është i dominuar nga maqedonasit dhe një minoritet i fortë shqiptar. Popujt e tjerë që jetojnë janë turqit dhe serbët etj. Transferimi i të ndjerit për në Kosovë
Maqedonasit që kanë jetuar në Gjermani dhe gjithë Europën tradicionalisht duan të varrosen në atdheun e paraardhësve të tyre. Për bartjen e funeraleve për në Maqedoni mund të bëjmë organizime dhe bartje shumë profesionale nga kompanija Funerali-Elezi. Ne jemi të përgatitur shumë mirë për rajone të vështira posedojmë një përvojë të lartë i kryejm bartjen e kufomave në mënyrë të dinjitetshme.
Makinat të cilat i posedojm janë të një cilësie të lartë teknike dhe komode jemi të gatshëm të jemi prezent në çdo pjesë të Europës. Ne garantojmë një transport të shpejtë. Trajtimin e të gjitha formaliteteve dhe një ardhje të përpiktë të makinës sonë në vendin e përcaktuar nga ju. Transporti i Kufomave në Tiranë
Ne jemi të gatshëm për të marrë përsipër organizimin e ritualeve fetare në vend dhe për të krijuar kontakt të drejtëpërdrejta me imamin lokal.
Bisedoni me ne: Ne do t’ju ndihmojmë në periudhën e vështirë në të cilën gjendeni dhe do t’ju mbështesim në çdo gjë që ka të bëjë me bartjen e kufomës në shtetin e Maqedonisë.

Transferimi i të ndjerit për në Kosovë!?

Në rast vdekje është e rëndësishme që shumë njerëz të gjejnë vendin e tyre të fundit në varrezat ku janë të varrosur të afërmit e tyre në fshatë qytezë apo qytetin e tyre. Transporti i Kufomave në Tiranë
Kompanija Funerali-Elezi me njerëz profesional është e gatshme në çdo çastë të ju ofroj ndihmë. Nga ju kërkohet të siguroni pasaportën dhe çertifikatën e vdekjes, certifikatën mjekësore që vërteton shkaktarin e vdekjes dhe një konfirmim të kujdestarisë,kurse obligimet tjera ne do ti kryejmë me përgjegjësi për ju.
Ne i marrim të vdekurit nga vendi i ndodhjes dhe sigurojmë një transferim të qetë të kufomave me makinë ose aeroplan. Na besoni dhe na kontaktoni për një bartje të sigurt dhe pa brenga për në Kosovë.

Shpenzimet e transferimit Transporti i Kufomave në Tiranë

Shpenzimet e transferimit mund të mbulohen nga shteti në të cilën ndërron jetë i ndjeri.
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji. Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. 

Shpenzimet e bartjes Transporti i Kufomave në Tiranë

Shpenzimet e bartjes mund të mbulohen, për shembull, nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur.
Në rastet sociale zyra e mirëqënies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.

Formularët, dokumentet shoqëruese

Ekspertët e Kompanisë Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.
Funerali “Elezi” do të mundësojë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkëatdhetarëve në momentet më të trishtuara. Ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve. Transporti i Kufomave në Tiranë

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

5 × vier =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637