Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport i Kufomave nga Zvicrra

Morgu nga Gjermania!?
Shumë shtetas nga Ballkani kanë lënë shtëpitë e tyre në dekadat e fundit, qoftë për arsye private, politike apo ekonomike. Në qytetet gjermane ekzistojnë komunitete të mëdha, për shembull, shqiptarë, kroatë ose serbë.
Transporti i të ndjerit në atdhe është misioni ynë. Ju mund të mbështeteni tek ne për shërbimet e ndryshme të varrimit, ne do t’ju ndihmojmë me profesionalizmin dhe diskrecionin e zakonshëm, dhe ne do të bëjmë çmos për t’ju çliruar nga çdo shqetësim i mëtejshëm në një moment që tashmë është i vështirë. Transport i Kufomave nga Zvicrra
Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transporti i të ndjerit, Rregullim i dokumentacioneve përkatëse, Organizim i Ritualeve dhe Arkivoleve sipas porosisë si dhe shërbim Ambulance në të gjitha vendet e BE.

Bartja e funeralit nga Gjermania!?

Garantojmë proçedura të pakomplikuara!?
Organizojmë shpejt bartjen e kufomave, në mënyrë që ju të mos të mbeteni të kufizuar nga proçedurat të cilat janë prezentë.
Kompania Funerali-Elezi është aty për ju, dhe do të bëjmë gjithçka për të siguruar që bartja e funeralit nga Gjermania të mund të kryhet shpejt dhe sigurtë në destinacionin e duhur. Transferimi i morgut në atdhe
Transporti i të ndjerit në atdhe është misioni ynë. Ne ofrojmë të gjitha proçedurat e nevojshme nga të gjitha vendet e BE.

Transferimi i morgut në atdhe!? Transport i Kufomave nga Zvicrra

Shpesh është një nga dëshirat e fundit të anëtarëve të familjes të varrosen në varrezat e fshatit afër shtëpisë ku janë të varrosur prindërit, anëtarët e familjes dhe miqtë dhe atje ju doni të gjeni paqen e tij të fundit.
Transporti i të ndjerit nga vendet Europiane për në atdhe. Si Shqiperi, Kosovë, Kosova Lindore, Mali i Zi, Maqedoni, bëhet me autoveturat më moderne dhe plotesisht me ajër të kondecionuar dhe me aeroplane
Veç kësaj, shumë varreza në vende të ndryshme ne BE nuk janë të vendosura mirë për njerëzit të besimit mysliman. Kështu që respektimi i riteve të varrimit dhe ritualeve fetare larg shtëpisë do të ishte e vështirë ose e pamundur. Transport i Kufomave nga Zvicrra
Zgjidhja është e thjeshtë: Të vdekurit donin të varroseshin në atdheun e tyre dhe natyrisht familja do të donte ta plotësonte këtë dëshirë. Megjithatë, për shkak se një bartje e funeralit në vendin e origjinës mund të sjellë shumë pengesa burokratike. Njerëzit e punësuar në kompanin tone me profesionalizëm të lartë i kryejn obligimet të cilët ju preukupojn. 
Transporti i të ndjerit në atdhe është misioni ynë. Ne ofrojmë të gjitha proçedurat e nevojshme nga të gjitha vendet e BE.

Shpenzimet e transferimit  – Transport i Kufomave nga Gjermania Transport i Kufomave nga Zvicrra

Shpenzimet e transferimit mund të mbulohen nga shteti në të cilën ndërron jetë i ndjeri.
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji. Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. 

Shpenzimet e bartjes – Transport i Kufomave nga Gjermania Transport i Kufomave nga Zvicrra

Shpenzimet e bartjes mund të mbulohen, për shembull, nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur.
Në rastet sociale zyra e mirëqënies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.

Formularët, dokumentet shoqëruese

Ekspertët e Kompanisë Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.
Funerali “Elezi” do të mundësojë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkëatdhetarëve në momentet më të trishtuara. Ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve. Transport i Kufomave nga Zvicrra

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

1 × 1 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637