Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport i Kufomave nga Europa

Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji, Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet. Në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme.

Shpenzimet e transferimit  – Transport i Kufomave nga Europa

Shpenzimet e transferimit mund të mbulohen nga shteti në të cilën ndërron jetë i ndjeri.
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji. Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. 

Transferimi i morgut në atdhe!?

Shpesh është një nga dëshirat e fundit të anëtarëve të familjes të varrosen në varrezat e fshatit afër shtëpisë ku janë të varrosur prindërit. Anëtarët e familjes dhe miqtë dhe atje ju doni të gjeni paqen e tij të fundit.
Veç kësaj, shumë varreza të BE nuk janë të vendosura mirë për njerëzit të besimit mysliman. Kështu që respektimi i riteve të varrimit dhe ritualeve fetare larg shtëpisë do të ishte e vështirë ose e pamundur. Transferimi i morgut në atdhe
Zgjidhja është e thjeshtë. Të vdekurit donin të varroseshin në atdheun e tyre dhe natyrisht familja do të donte ta plotësonte këtë dëshirë. Megjithatë, për shkak se një bartje e funeralit në vendin e origjinës mund të sjellë shumë pengesa burokratike. Njerëzit e punësuar në kompanin tone me profesionalizëm të lartë i kryejn obligimet të cilët ju preukupojnë.
Transferimi i morgut në atdhe nga kompania Funerali Elezi, ofron ndihmën edhe ate në: shërbim profesional që respekton traditat dhe respekton ndjenjën shpirtërore dhe fetare. Me gati 20 vjet eksperiencë në varrime, transporte dhe riatdhesime, ne kemi njohuritë të nevojshme për ju.
Jemi të gatshëm t’ju tregojmë të gjitha procedurat për ti përmbushur kërkesat tuaja. Pa marrë parasysh në çfarë mënyre vendosni ju për bartjen e kufomës me makinë apo aeroplan. Ne jemi të gatshëm tju sigurojm besueshmëri thjeshtësi dhe lehtësim shpirtëror, me dinjitet do tI kryejmë obligimet tona. Transferimi i morgut në atdhe

Në rast vdekje!?

Në rast vdekje është e rëndësishme që shumë njerëz të gjejnë vendin e tyre të fundit në varrezat ku janë të varrosur të afërmit e tyre. Në fshatë qytezë apo qytetin e tyre. Kompania Funerali Elezi, me njerëz profesional është e gatshme në çdo çast të ju ofroj ndihmë.
Nga ju kërkohet të siguroni pasaportën dhe çertifikatën e vdekjes. Çertifikatën mjekësore që vërteton shkaktarin e vdekjes dhe një konfirmim të kujdestarisë. Kurse obligimet tjera ne do ti kryejmë me përgjegjësi për ju.
Ne i marrim të vdekurit nga vendi i ndodhjes dhe sigurojmë një transferim të qetë të kufomave me makinë ose aeroplan.

Na besoni dhe na kontaktoni për një bartje të sigurt dhe pa brenga.

Ne jemi të përgatitur shumë mirë për rajone të vështira posedojmë një përvojë të lartë. I kryejm bartjen e kufomave në mënyrë të dinjitetshme. Makinat të cilat i posedojm janë të një cilësie të lartë teknike dhe komode jemi të gatshëm të jemi prezent në çdo pjesë të Europës.
Ne garantojmë një transport të shpejtë. Trajtimin e të gjitha formaliteteve dhe një ardhje të përpiktë të makinës sonë në vendin e përcaktuar nga ju. Transferimi i morgut në atdhe
Ne jemi të gatshëm për të marrë përsipër organizimin e ritualeve fetare në vend dhe për të krijuar kontakt të drejtëpërdrejta me imamin lokal.

Formularët, dokumentet shoqëruese

Ekspertët e Kompanisë Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.
Funerali “Elezi” do të mundësojë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara. Ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

10 − 2 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637