Skip to content Skip to footer

Transport kufomash

Bartja e Kufomave nga vendet Evropiane për në Atdhe si (Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Kosovën Lindore si dhe Maqedoni), bëhet me Autoveturat më moderne dhe plotësisht me ajër të kondisionuar, si dhe Aeroplan në mënyrë të shpejtë, të sigurtë dhe korrekt deri në vendin e varrimit.