Transport i kufomave nga Gjermania për në Maqedoninë Veriore

macedonia flag std

Transport i kufomave nga Gjermania për në Maqedoninë Veriore

Falë rrjetit tonë në gjithë Gjermaninë, ne jemi shoqëruesi juaj kompetent dhe partneri konfidencial në kohë të vështira.

 • Një familjar vdes në Gjermani dhe vorrimi duhet të zhvillohet në Maqedoni?
 • Cilat dokumente janë të nevojshme për transportimin e trupit në Maqedoni?
 • Cilat formalitete duhet të respektohen?
 • Sa do të kushtojë transferimi i të ndjerit?

Na kontaktoni – ne jemi në dispozicionin tuaj me ndihmë dhe këshilla në çdo kohë.

Këshilla dhe zbatimi i ndërgjegjshëm

Ne jemi të njohur me të gjitha udhëzimet ndërkombëtare, si dhe me rregullat specifike për vendin dhe kujdesin profesional për organizimin dhe ekzekutimin e plotë të transportit.

Falë rrjetit tonë në gjithë Gjermaninë, ne kujdesemi për të gjitha kërkesat, dokumentet dhe formalitetet e nevojshme.

24 Orë në sherbimin tuaj! Shërbimet tona lehtësojnë brengat tuaja! Ne Ju Faleminderojmë për besimin dhe përkrahjen tuaj, për punën tone.

 • Rrjeti ynë është në dispozicion 24 Orë çdo ditë
 • Ne ju mbështesim me fjalë dhe vepra në momente e rënda zie
 • Na kontaktoni – ne do t’ju përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja

Megjithëse kanë kaluar një pjesë të madhe ose gjithë jetën e tyre në Gjermani, shumë njerëz dëshirojnë të varrosen në vendin e tyre pas vdekjes. Gjat riatdhesimit të personave të vdekur në vendin e tyre, duhet të respektohen rregulloret ndërkombëtare, veçanërisht rregulloret specifike të aty vendi.

Na kontaktoni në çdo kohë, ne do t’ju përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe mund t’ju bëjmë një ofertë për gjitha shpenzimet e riatdhesimit në atdhe.

Kompania Funerali Elezi

Përvoja e këtij Profesioni na bëri që të jemi më të kërkuarit! Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.

Orari punës

 • 24 / 7 në dispozicion

Kontakt

 • Maintal Str 1, 96247 Michelau Deutschland

 • Obere Klaus 278, 8970 Schladming

 • +49 1741006637