Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport Kufomash nga Gjermanija për në Atdhe

Transport Kufomash nga Gjermanija për në Atdhe

Bartja e kufomave me makinë është ideale për distanca të shkurtra dhe të mesme. Nëse dëshironi, distanca të tjera nuk janë problem për ne.
Edhe pse shumë shtete të Bashkimit Europian janë bërë shtëpia e dytë për shumicën e popullatës. Dëshira e çdo mërgimtari është që pushimin e përjetshëm ta kaloj në tokën e vet amtare ku janë të varrosur të afërmit e tyre. Transport Kufomash nga Gjermanija
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji, Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Shpenzimet e transferimit mundë të mbulohen nga shteti përgjegjës. Për shembull: Nga kompanit e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur. Në rastet sociale zyra e mirëqenies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.

Riatdhesimet prej shteteve Europiane!? Transport Kufomash nga Gjermanija

Në distanca të gjata ose kur bëhet fjalë për përmbushjen e afateve të caktuara,bartja e kufomave me aeroplan është alternativa më e shpejtë dhe më e sigurt për ju. Transport Kufomash nga Gjermanija per ne Atdhe
Ndërsa arritja e funeralit ne ju sigurojm që i ndjeri të mbërrijë në kohë dhe në mënyrë të sigurt në vendin e varrimit në përputhje me të gjitha standardet dhe kërkesat e zbatueshme. Formularët, dokumentet shoqëruese.
Ekspertët e Kompanis Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.
Me Kompaninë Funerali Elezi ne ofrojmë dy forma të bartjes së kufomës: 
1- Me makinë dhe
2- Me aeroplan. Transport Kufomash nga Gjermanija
Sigurisht, automjetet tona përdoren ekskluzivisht për bartjen e kufomës. Ata janë në gjendje shumë të mirë teknike. Kanë një pamje fisnike dhe diskrete dhe sigurojnë me punonjësit tanë fleksibël dhe të trajnuar që i vdekuri të transportohet në mënyrë të sigurt.
Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. Riatdhesimet prej shteteve Europiane
Ne ju garantojm procedura të pakomplikuara dhe para së gjithash, ne organizojmë shpejt bartjen e kufomave, në mënyrë që ju të mos të mbeteni të kufizuar nga procedurat të cilat janë prezentë.
Ne kuptojmë që çdo funeral është i ndryshëm sepse çdo person është unik. Si edhe çdo situatë familjare është e ndryshme. Transport Kufomash nga Gjermanija

Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si: 

– Transporti i të ndjerit,
– Rregullim i dokumentacioneve përkatëse,
– Organizim i Ritualeve dhe Arkivoleve sipas porosisë si dhe
– Shërbim Ambulance në të gjitha vendet e BE.
Funerali “Elezi” do të gjejë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkatdhetarëve në momentet më të trishtuara, ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve.

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

Leave a comment

neun + achtzehn =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637