Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport Kufomash

Transport Kufomash

Kompanija Funerali-Elezi është e pregatitur për ti marr të gjitha përgjegjësit proçeduriale për bartjen e kufomës. Megjithëse vendi tani është anëtar i Bashkimit Evropian dhe kështu disa pengesa burokratike janë zhdukur, ka shumë rregulla administrative që duhet të merren parasysh.
Kompania jonë ka përvojë në këtë fushë, në mënyrë që profesionistët tanë mund të kryejnë bartjen e kufomave në Kroaci pa vonesa dhe pa pengesa.

Transport Kufomash

Ne si kompani bëjmë transferimin e kufomës me makinë dhe aeroplan vetëm duhet të na kontaktoni në zyrat tona dhe ne do të zgjidhim gjithçka çfarë ju nevojitet ju.

Transferimi i të ndjerit për në Serbi!?

Nëse një qytetarë nga Serbia dëshiron të sillet në shtëpi pas vdekjes së tij në mënyrë që të gjejë vendin e tij të fundit të pushimit. Ne me përgjegjësi pranojmë gjithçka që është e nevojshme për të përmbushur këtë kërkesë.
Ne do ti rregullojmë procedurat administrative për ju. Do të kujdesemi për formalitetet e nevojshme për bartjen e kufomës. Nëse dëshironi të gjitha procedurat e varrimin në Serbi. Stafi ynë profesional është i pajisur mirë për të marrë të gjitha detyrat organizative dhe për të kryer transferimin e funeralit në Serbi pa probleme dhe me ndjeshmërinë e nevojshme.
Ne i japim rëndësi të madhe etikës së punës së punonjësve tanë, për të cilën ne si kompani ju garantojmë.

Transferimi i të ndjerit për në Mal të Zi!?

Mali i Zi është shtetë i pavarur që nga viti 2006 nga ish Republika Jugosllave dhe është një vend kandidat i Bashkimit Evropian. I banuar nga krishterët ortodoksët serbë (dy të tretat e popullsisë), por edhe me rreth 16 për qind myslimanë.
Nëse keni humbur një familjar apo mik dhe keni pasur një kërkesë nga i ndjeri që të varroset në atdheun e vetë. Ne mund t’ju ndihmojmë në përmbushjen e kërkesës e të ndjerit. Ne kujdesemi për të gjitha formalitetet. Për ta sjellë të vdekurin në mënyrë të sigurtë dhe të shpejtë në vendin ku dëshironi ju. Duke vepruar kështu, ne marrim parasysh nevojat formale, si dhe kërkesat tuaja personale. Ju kërkoni nga ne kurse ne marrim përsipër çdo gjë tjetër.
Ju sigurojmë transportin e të ndjerit për në Mal të zi.
Na kontaktoni, ne do t’ju ndihmojmë.
Me ne humbja juaj është në duar të sigurta!
Ne do të gjejmë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejt për ju!
Sherbimet tona lehtesojnë shqetesimet tuaja.
Gjermani: +49174 1006637
Zyra: +49 95746544635

Leave a comment

16 − 15 =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637