Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Transport i Kufomave Atdheu

Ju nuk do të mbeteni vetëm me humbje e personit të afërt, por mund të na besoni që të bëjmë gjithçka të nevojshme për të punuar me maturi dhe me respekt.
Ndryshe nga shumë furnizues të dyshimtë me kosto të ulët, është detyra jonë morale dhe etike të trajtojmë të ndjerit dhe për ta rrespektuar të ndjerin dhe të deshpëruarit, ndoshta për të lehtësuar kohën e tyre të vështirë në të cilën kalon familja.
Në rastin e vdekjes, është një situatë e vështirë për të gjithë të afërmit. Transport i Kufomave Atdheu

Transferimi i funeralit me aeroplan!?

Për distanca më të gjata, kur kalojnë disa kufij, ose për të qenë në gjendje të mbajnë datat, afatet e përcaktuara, Kompania Funerali Elezi rekomandon kalimin e kufomës me aeroplan. Nëse na jepni dokumentet e nevojshme të cilat kërkohen bartja bëhet shumë saktë mire dhe në një kohë rekorde. Transport i Kufomave Atdheu
Ne organizojmë transportin në aeroportet përkatëse dhe kujdesemi për të gjitha formalitetet si në vend dhe me autoritetet relevante. Punonjësit tanë tashmë janë duke pritur në aeroportin e destinacionit për të marrë të ndjerin. Natyrisht, gjithashtu, të gjitha dokumentet mbahen në mënyrë korrekte. Kështu që formalitetet shkojnë mirë dhe pa probleme, përpara se rruga në shtëpinë e fundit të mbulohet përsëri me një nga makinat tona të kompanisë.
Bartja e kufomës me aeroplan me siguri siguron që i ndjeri të mbërrijë në kohën ku mblidhen familjarët për ta pritur për here të fundit të ndjerin . Bllokimi i trafikut dhe vendet e ndërtimit, trafiku i rëndë gjatë periudhave të pushimeve, kontrolle të gjata kufitare. Asnjë nga këto nuk është problem nëse personi i vdekur transportohet me avion. Transport i Kufomave Atdheu
Punonjësit e Kompanisë Funerali Elezi sigurohen që më parë, se nuk ka probleme ose vonesa në nisje apo mbërritje.
Falë përvojës tonë ne e zgjidhim transportin e kufomës me ndershmëri, saktësi, dhe pa komplikime deri në momentin e fundit.
Ne respektojmë të gjitha fetë, besimet, kombësit dhe dëshirat personale.
Ne do të kujdesemi për dokumentet dhe logjistikën. Nga ju, kemi nevojë vetëm për një dokument të nënshkruar me nënshkrim nga një anëtar i familjes që na pajis me Autorizim për të gjitha masat e nevojshme.

Ekspertët tanë

Ekspertët e kompanis Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera në formularët dhe dokumentet shoqëruese. Transport i Kufomave Atdheu
Kur bëhet fjalë për përmbushjen e afateve të caktuara, për arritjen e funeralit sa më shpejt. Ne ju sigurojmë që i ndjeri të mbërrijë në kohë dhe në mënyrë të sigurt në vendin e varrimit. Në përputhje me të gjitha standardet dhe kërkesat e zbatueshme.

Shpenzimet e transferimit  – Transport i Kufomave Atdheu

Shpenzimet e transferimit mund të mbulohen nga shteti në të cilën ndërron jetë i ndjeri.
Nëse një person i cili vdes në një nga vendet si Gjermania, Zvicra, Austria, Sllovenia, Hollandë, Francë, Norvegji. Danimarkë, Luksemburg, Belgjikë, Itali, Suedi si edhe Finlandë. Kompania Funerali-Elezi me përgjegjësin më të madhe merr të gjitha formalitetet në mënyrë që kjo kërkesë e fundit të realizohet në mënyrë ndershme. 

Shpenzimet e bartjes – Transport i Kufomave Atdheu

Shpenzimet e bartjes mund të mbulohen, për shembull, nga kompanitë e sigurimit ose nga sigurimet për personat e humbur.
Në rastet sociale zyra e mirëqënies sociale është personi i autorizuar nga kompania për shpenzime kush do ti bartë.

Formularët, dokumentet shoqëruese

Ekspertët e Kompanisë Funerali Elezi kanë përgatitur gjithçka në mënyrë të tillë që të mos ketë vonesa apo vështirësi të tjera.
Funerali “Elezi” do të mundësojë gjithmonë zgjidhjen më të mirë dhe më të shpejtë për ju! 

Kompania Funerali “Elezi”, është gjithmonë pranë bashkëatdhetarëve në momentet më të trishtuara. Ku përpos shërbimeve në kohë, janë edhe më afër familjarëve. 

Ne jemi në Dispozicionin Tuaj Çdo Ditë 24 Orë, Edhe në raste Festash apo në Fundjavë.
Shërbimet tona lehtësojnë shqetësimet tuaja.
Website: https://funerali.de/
Kontakt: +49174 1006637

ransport i Kufomave Atdheu

Leave a comment

seven − two =

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637