section-7f76010
https://funerali.de/storage/2021/02/pexels-jA©shoots-4825-scaled-710x580.jpghttps://funerali.de/storage/2021/02/pexels-jA©shoots-4825-scaled-710x580.jpg

Shërbimet tona, lehtesojne shqetësimet tuaja!

Funerali Elezi

Kompania Jonë ka një përvojë mbi 15 vjeçare për transportin e kufomave / transport i kufomave dhe ka një Staf profesional. Për Sukësesin e aktivitetit tonë, ju kemi borxh shumë Klientave të cilët janë shumë të knaqur nga shërbimet dhe korrektësia jonë.

Përvoja e këtij Profesioni na bëri që të jemi më të kërkuarit! Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.

Na lejoni gjithëashtu t’iu marrim Brengat e Juaja.

Bartja e Kufomave nga vendet Evropiane për në Atdhe si (Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Kosovën Lindore si dhe Maqedoni), bëhet me Autoveturat më moderne dhe plotësisht me ajër të kondisionuar, si dhe Aeroplan. Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumëta si p.sh: Rregullimin e Dokumentacionit përkatës per transferimin e Kufomës, porositjen e Arkivoleve sipas kërkesës si dhe Ritualet Fetare.

Përjetoni diferencën

Ne ofrojmë mundësi unike (transport kufomash) për familjet për të krijuar momente shërimi pas humbjes.

section-efbe90b

Transport kufomash / transport i kufomave

Shijoni shërbimet tona cilësore

Bartja e Kufomave për në Atdhe bëhet nga të gjitha vendet e Evropës si:

• Gjermania• Danimarka
• Zvicërra• Austria
• Sllovenia• Luksemburgu
• Holanda• Belgjika
• Franca• Italia
• Norvegjia• Suedia etj.

24 Orë në sherbimin tuaj.

section-bfe4475

Transport Kufomash

Pse duhet të na zgjidhni neve

Përgjegjësia gjithpërfshirëse

Transporti i kufomave është pergjegjesi jone!

//demo2.funerali.de/storage/2021/01/suhyeon-choi-V6UJIenfLME-unsplash-scaled.jpg
Shërbime të Pakrahasueshme

Ne jemi të lidhur për të ngritur mëngët dhe për të ndihmuar në çdo rast funerali.

eco-funeral

Funerali - Transport kufomash

Kompania Funerali Elezi

Përvoja e këtij Profesioni na bëri që të jemi më të kërkuarit! Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.

Orari punës

  • 24 / 7 në dispozicion

Kontakt

  • Maintal Str 1, 96247 Michelau Deutschland

  • Obere Klaus 278, 8970 Schladming

  • +49 1741006637