Avni Elezi

avni elezi

Shërbimet tona, lehtesojne shqetësimet tuaja!

Avni Elezi

Avni Elezi është drejtori dhe themelues i kompanisë Funerali Elezi.

Contact or

Shërbimet tona, lehtesojne shqetësimet tuaja!

Kolegu im

Kompania Funerali Elezi

Përvoja e këtij Profesioni na bëri që të jemi më të kërkuarit! Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.

Orari punës

  • 24 / 7 në dispozicion

Kontakt

  • Maintal Str 1, 96247 Michelau Deutschland

  • Obere Klaus 278, 8970 Schladming

  • +49 1741006637