Kontaktet

  1. Maintal Str 1, 96247 Michelau Deutschland
  2. Obere Klaus 278, 8970 Schladming
      Vendndodhja

Të Rëndësishme

Shkarko Autorizimin:
Vollmacht herunterladen

© Funerali Elezi {{Y}}. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Mundësuar nga by AMS!  Datenschutzerklärung | Impressum.

Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transporti i të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole)”.
Telefon: +49174 1006637 WhatsApp: +49174 1006637

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

— Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…” —

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637