section-ef09f4f
Adresa

1. Maintal Str 1, 96247 Michelau
2. Obere Klaus 278, 8970 Schladming

Celulari/mob

(Mob) +49 1741006637
Büro +49 95746544635

Email adresa

info@funerali.de

section-a2880fd

Shërbimet tona, lehtesojne shqetësimet tuaja!

Kontakt

Kompania Funerali Elezi

Përvoja e këtij Profesioni na bëri që të jemi më të kërkuarit! Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.

Orari punës

  • 24 / 7 në dispozicion

Kontakt

  • Maintal Str 1, 96247 Michelau Deutschland

  • Obere Klaus 278, 8970 Schladming

  • +49 1741006637